Σημαντικά Νέα

Πρόγνωση καιρού Ελλάδος από το Σάββατο ως και τη Τρίτη

Πρόγνωση καιρού Ελλάδος από το Σάββατο ως και τη Τρίτη
Δείτε παρακάτω την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για όλη την Ελλάδα από το Σάββατο 28/9 ως και τη Τρίτη 1/10. 


Τη Δευτέρα αλλά κυρίως τη Τρίτη, αναμένεται σημαντική επιδείνωση του καιρού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/9/2013
Με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις στη βόρεια Ελλάδα, θα κυλίσει ο καιρός σε όλο τον ελλαδικό χώρο το Σάββατο.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται : στη βόρεια Ελλάδα από 14-28, στη κεντρική Ελλάδα από 19-29, στη δυτική...  
 Ελλάδα από 18-28, στην ανατολική Ελλάδα από 17-29 και στη νότια Ελλάδα από 19-30.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στη βόρεια Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στη κεντρική Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στη δυτική Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ και στη νότια Ελλάδα από δυτικές, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/9/2013
Με ηλιοφάνεια και κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις στη βόρεια χώρα, θα κυλίσει ο καιρός σε όλη τη χώρα μας τη Κυριακή. Προς το απόγευμα, ίσως σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. 

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται : στη βόρεια Ελλάδα από 14-29, στη κεντρική Ελλάδα από 19-30, στη δυτική Ελλάδα από 18-29, στην ανατολική Ελλάδα από 17-29 και στη νότια Ελλάδα από 19-28.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στη βόρεια Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στη κεντρική Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στη δυτική Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ και στη νότια Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30/9/2013 
Με ηλιοφάνεια ως το μεσημέρι, αλλά και κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις από αργά το μεσημέρι και μετά, θα κυλίσει ο καιρός τη Δευτέρα στη χώρα μας. Τα πιο μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια θα τα έχει το νότιο και νοτιοανατολικό Αιγαίο. Από αργά το απόγευμα, ο καιρός θα χαλάσει στη βόρεια και δυτική Ελλάδα, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες μέσα στη νύχτα θα επεκταθούν και σε άλλες πιο ανατολικές περιοχές της χώρας μας.

Η θερμοκρασία σε μεγάλη πτώση αρχικά στη βόρεια Ελλάδα, θα κυμαίνεται : στη βόρεια Ελλάδα από 15-23, στη κεντρική Ελλάδα από 20-30, στη δυτική Ελλάδα από 18-29, στην ανατολική Ελλάδα από 17-29 και στη νότια Ελλάδα από 19-26.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στη βόρεια Ελλάδα από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στη κεντρική Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στη δυτική Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ και στη νότια Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ.

ΤΡΙΤΗ 1/10/2013 
Με πυκνή συννεφιά, καταιγίδες και βροχές, θα κυλίσει ο καιρός στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρα μας τη Τρίτη. Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, θα σημειώνονται σε όλη τη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Από το απόγευμα, ο καιρός θα επιδεινωθεί και σε όλο το Αιγαίο πέλαγος, συμπεριλαμβανομένης και της Κρήτης. Μέσα στη νύχτα θα βρέχει σε όλη τη χώρα μας.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται : στη βόρεια Ελλάδα από 15-20, στη κεντρική Ελλάδα από 20-25, στη δυτική Ελλάδα από 17-23, στην ανατολική Ελλάδα από 17-27 και στη νότια Ελλάδα από 20-26.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στη βόρεια Ελλάδα από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στη κεντρική Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 5-7 μποφόρ, στη δυτική Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 5-6 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 5-6 μποφόρ και στη νότια Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 5-6 μποφόρ.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.