Σημαντικά Νέα

Επιδότηση Για Νέους Αγρότες Εντός Του 2013


Η επιδότηση για τους νέους αγρότες θα αφορά την εγκατάσταση τους στην ύπαιθρο και θα αφορά νέους 18 ως 40 ετών που θέλουν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα.
Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρη έχει ήδη σταλεί αίτημα για το πρόγραμμα στην Κομισιόν και αναμένεται η απάντησή και η έγκριση του προγράμματος για την επιδότηση των νέων ....    
αγροτών .Όταν εγκριθεί το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν τα κριτήρια που θα επιλεχθούν οι νέοι αγρότες που θα λάβουν επιδότηση ώστε να εγκατασταθούν σε γεωργικές περιοχές που θα ασκήσουν την νέα δραστηριότητα τους .
Ακόμη το ποσό που θα διατεθεί για την επιδότηση σε νέους αγρότες δεν έχει γίνει γνωστό ανάλογα όμως με το ποσό που θα ανακοινωθεί θα προκύψει και ο αριθμός των δικαιούχων αλλά και το ποσό που θα λάβουν ως επιδότηση. Αν δηλαδή η Κομισιόν δώσει το πράσινο φως στο ελληνικό αίτημα που αφορά κονδύλια 100 εκατ. ευρώ, τότε τα ποσά των ενισχύσεων ανά δικαιούχο θα μπορούσαν να κυμανθούν μεταξύ 15.000 και 20.000 ευρώ.
Σε μια τέτοια περίπτωση, επιδότηση θα πάρουν γύρω στους 5.000-7.000 νέοι αγρότες ηλικίας ώς 40 ετών, με τα ποσά να ποικίλουν αναλόγως τις περιοχές εγκατάστασης (ορεινές, μειονεκτικές, υπόλοιπες).
dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.