Σημαντικά Νέα

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ;


ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η στάση του αντιπροσωπευτικότερου θεσμικού οργάνου στην Αλμωπία που είναιο ο Δήμος! 
Με μία σεμνή τελετή στο Γαρέφι Αλμωπίας, πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των ηρώων γηγενών και μη Μακεδονομάχων. Παρόντες στο προσκλητήριο όλες οι αρχές  του τόπου, η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Μαρία Ζωγράφου, ο Δ/ντης της δ/νσης Γεωργικής καιμ Κτηνιατρικής υπηρεσίας της Π.Ε. Πέλλας, ο Δήμαρχος Έδεσσας Τάκης Γιάννου, οι σύμβουλοι του Δήμου Έδεσσας Δ.Ευαγγελίδης και ...  
Π.Πριβατιτσάνης, οι βουλευτές Δ.Τζαμτζής και Θ.Τζάκρη, ο πολιτευτής Θεόδωρος Χαρανίδης, ο Πρόδρος του χωριού έκπρόσωποι του συλλόγου Μ.Σ.¨"Καπετάν Γαρέφης" πολιτικοί φορείς και πολιτικοί εκπρόσωποι. Έλαμψαν δια της απουσίας τους όλοι οι εκπρόσωποι του Δήμου Αλμωπίας που φέρεται και ως επίσημος υποτίθεται, συμμέτοχος της διοργανωσης!


Αν σκεφτούμε και προηγούμενα "πολιτικά αμαρτήματα" του Δημάρχου Αλμωπίας όπως την απουσία συμμετοχής στις τελευταίες παρελάσεις των εθνικών εορτών, της μπάντας του δήμου και την εκτέλεση αυτών με ηχητικό CD, τότε εύλογα θα αναρωτηθούμε τελικά ως δημότες αυτού του τόπου ποιόν τελικά υπηρετεί ο σημερινός θεσμός του Δήμου στην Αλμωπία.  


Κύριε Δήμαρχε αναμένουμε την "επίσημη" δικαιολογία σας για την απαράδεκτη αυτή στάση να μην παρευρεθείτε ούτε εσείς αλλά και ούτε ένας σύμβουλος σας στη σημερινή εκδήλωση προς τιμήν του Μακεδονομάχου Καπετάν Γαρέφη!


Να σημειώσουμε προς ενημέρωση ότι Δήμαρχος το προηγούμενο βράδυ ήταν παρόν σε δύο τοπικά πανηγύρια, επιδεικνύοντας τις χορευτικές του ικανότητες, για τα οποία σημειωτέον διαθέτει αρκετό χρόνο!


Παρακάτω επισυνάπτουμε  στοιχεία για το μνημείο του:  Καπετάν Γαρέφη


ΚΑΘΡΕΦΤΗΣενημερωσης







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.