Σημαντικά Νέα

"Θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη"

Σίγουρος για την παρουσία του ΠΑΟΚ σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης εμφανίστηκε ο Τόμας Νέτσιντ μετά τη ρεβάνς με τη Μέταλιστ
Τις σκέψεις
του για τη ρεβάνς, αλλά και το πρώτο παιχνίδια με τη Μέταλιστ εξέφρασε ο Τόμας Νέτσιντ μιλώντας σε Ουκρανούς δημοσιογράφους, μετά τη λήξη του αγώνα στο Χάρκοβο "Παίξαμε, φέραμε 1-1... χάσαμε το πρώτο ματς. Τι μπορούμε να κάνουμε; Η Μέταλιστ πέτυχε συνολικά περισσότερα γκολ και προκρίθηκε" ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
Για το σχόλιο που φέρεται να έκανε ο Σαββίδης πώς αν η ομάδα χάσει σήμερα θα διαλυθεί: "Σήμερα ...  
δεν χάσαμε (γέλια). Το μεγαλύτερο λάθος ήταν που χάσαμε 2-0 στην έδρα μας".
Για τη φάση του γκολ της ισοφάρισης: "Δέχθηκε μία ωραία πάσα, ήμουν στην κατάλληλη θέση και είχα και τύχη. Η δεύτερη σκέψη που έκανα ήταν ότι η μπάλα πήγε στα δίχτυα. Ήταν καλή ευκαιρία για μένα".
Για τη συνέχεια στο Europa League: "Το μυαλό μας είναι στο να παίξουμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Δεν συνέβη με το Τσάμπιονς Λιγκ, ελπίζω να συνεχίσουμε στο Europa League".
Για τα συμπεράσματα μετά τα παιχνίδια με τη Μέταλιστ: "Είναι απαραίτητο να αποκτήσουμε συγκέντρωση στα παιχνίδια. Στο πρώτο ματς αρχίσαμε καλά, αλλά στο δεύτερο μέρος αποτύχαμε. Και στο δεύτερο ματς στο Χάρκοβο είχαμε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουμε".     olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.