Σημαντικά Νέα

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΝΕΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Σ ΕΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ... ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΥΡΙΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ...!!!

Ένα βίντεο (και μάλιστα με λήψη υψηλής ανάλυσης) που δείχνει ομάδα σουνιτών ισλαμιστών ανταρτών να σταματούν στα σύνορα Συρίας και Ιράκ, τρία φορτηγά, να κατεβάζουν τους Σύρους οδηγούς τους, να τους περνούν από ...
τεστ γνώσεων για να διαπιστώσουν αν είναι σουνίτες ή σιίτες και αν συνεχεία να τους εκτελούν με ριπές στην άκρη του δρόμου, επειδή πήραν μη ικανοποιητικές απαντήσεις.....  

Οι εικόνες, λόγω και της κάμερας υψηλής ανάλυσης που έχουν ληφθεί, είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικές. Είναι ίσως η πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε η σφαγή στην Συρία που μια κάμερα υψλής ευκρίνειας καταγράφει τέτοιες σκηνές.

Δυστυχώς το βίντεο κατέβηκε από το youtube.com, αλλά κατάφεραμε να το σώσουμε πριν διαγραφεί και να το εγγράψουμε σε δικό μας βίντεο.

Προσέξτε την αγωνία στο πρόσωπο των Σύρων οδηγών που στην προσπάθεια τους να γλιτώσουν δηλώνουν "σουνίτες από την Χομς" (ίσως και να ήταν...) και προσέξτε την ώρα της εκτέλεσης πως ο πρώτος από δεξιά επιχειρεί να συρθεί με τα γόνατα, για να δεχθεί στη συνεχεία την χαριστική βολή.




defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.