Σημαντικά Νέα

Η ΕΡΓΟΣΕ πουλάει με πλειοδοτικό διαγωνισμό 17.517 δέντρα

Η ΕΡΓΟΣΕ πουλάει με πλειοδοτικό διαγωνισμό 17.517 δέντρα
Η ΕΡΓΟΣΕ ανακοίνωσε ότι πουλάει 17.517 δέντρα με διακήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την υψηλότερη κατ΄ αποκοπήν τιμή σε ευρώ. Πρόκειται για ελαιόδεντρα, εσπεριδοειδή, καλλωπιστικά, οπωροφόρα, κυπαρίσσια και πεύκα, τα οποία βρίσκονται σε χωράφια στην Κορινθία και την Αχαΐα, από τα οποία πρόκειται να διέλθει η νέα σιδηροδρομική γραμμή ...  
Αθήνας - Πάτρας.
Η πώληση των δέντρων, κατά προτίμηση για μεταφύτευση ή, αν δεν βρεθεί αγοραστής, για καυσόξυλα αποφασίστηκε προκειμένου να μην καταλήξει το πολύτιμο αυτό απόθεμα δένδρων απλά... σε όποιον προλάβει. Ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε για δεύτερη φορά, καθώς την πρώτη δεν υπήρξε ενδιαφέρον.

Τα 17.500 ελαιόδεντρα βρίσκονται σε δύο σημεία της βόρειας Πελοποννήσου: στην περιοχή του Ελαιώνα του Δήμου Διακοφτού και στην περιοχή Ροδοδάφνης - Ερινέου - Παναγοπούλας - Ψαθόπυργου - Ρίου. Το Δημόσιο έχει πληρώσει για την απόκτηση των δέντρων αυτών.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 28/8/2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 ακριβώς, στον 2ο όροφο του κτιρίου της ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε, αίθουσα 221 Καρόλου 27, στην Αθήνα.

Διαβάστε την προκήρυξη
agrotypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.