Σημαντικά Νέα

Απέκτησαν τέσσερις κόρες... από ένα μόνο έμβρυο

Απέκτησαν τέσσερις κόρες... από ένα μόνο έμβρυοΗ τύχη μπορεί να άργησε, αλλά τελικά χαμογέλασε σε ένα ζευγάρι από τη Βρετανία, που επί δέκα χρόνια προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί, με φυσιολογικό τρόπο, χωρίς να τα καταφέρει.
Με μία και μόνο εξωσωματική γονιμοποίηση, ο 43χρονος Justin Clark και η 36χρονη σύζυγός του Christine απέκτησαν όχι μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις κορούλες! Πρόκειται για την Caroline, την Darcy, την Alexis και την Elisha που ....    
γεννήθηκαν πρόωρα στην 30η εβδομάδα της κύησης στο νοσοκομείο του Rotherham.
Η ιστορία των τετράδυμων βέβαια δεν είναι μοναδική μόνο γι' αυτό το λόγο, αλλά και γιατί προήλθαν από ένα έμβρυο, το οποίο διαχωρίστηκε σε τρία και μετά ένα από αυτά διαχωρίστηκε επίσης.
Οι πιθανότητες να γεννηθούν τέσσερα μωρά από ένα μόνο έμβρυο δεν είχαν υπολογιστεί ποτέ. «Άλλοι μας ανέφεραν ότι οι πιθανότητες να συμβεί αυτό ήταν μία στα 2 εκατομμύρια και κάποιοι μέχρι και μία στα 70 εκατομμύρια, όμως στην πραγματικότητα δε γνωρίζουν ακριβώς καθώς αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά» είπε ο πανευτυχής πατέρας.
«Είμαστε οι πρώτοι άνθρωποι που τους συνέβη αυτό και ακόμη και μερικοί γιατροί δυσκολεύονταν να το πιστέψουν» πρόσθεσε.
«Περιμένεις σχεδόν μια δεκαετία για να αποκτήσεις ένα μωρό και εντελώς ξαφνικά αποκτάς τέσσερα με τη μία» είπε η Christine και συνέχισε: «Είμαστε τόσο τυχεροί».  πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.