Σημαντικά Νέα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: ΡΑΓΔΑΙΑ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ… ΛΥΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΟΥΜΕ

Επανεμφανίστηκε στα ΜΜΕ, μετά από αρκετό καιρό, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδης και βέβαια δεν άφησε ασχολίαστη τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής (την οποία βλέπουν όλοι, εκτός από τους… δημοσκόπους). Είπε, λοιπόν, τα εξής: «Δεν μπορεί να μην συμφωνήσει κανείς με πολλά από αυτά που επισήμανε στην ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς στο Συνέδριο. Θα περίμενα, όμως, να ακούσω κάτι και για τα εθνικά μας θέματα. Ακόμη, το να καταγγέλλουν κάποια στελέχη τη Χρυσή Αυγή και τις δράσεις της είναι το έλασσον. Το μείζον είναι να προτείνει κανείς...    αποτελεσματικούς τρόπους αναχαίτισης της ραγδαίας δημοσκοπικής ανόδου της ΧΑ. Γιατί εάν δεν θέλουμε να κρύβουμε το κεφάλι μας μέσα στην άμμο, πρέπει να αντικρίσουμε την αλήθεια που λέει πως ποτέ στο παρελθόν η ΝΔ δεν είχε ανάλογη διαρροή ψήφων προς τα δεξιά της. Μαγικές λύσεις σίγουρα δεν υπάρχουν. Λύσεις, όμως, υπάρχουν…».


Ποιες είναι οι «λύσεις» που υπάρχουν, για την αναχαίτιση της ανόδου της Χρυσής Αυγής; Προφανώς, ο τέως νομάρχης εννοεί την χρησιμοποίηση από την ΝΔ σε πρώτους ρόλους των λεγόμενων «λαϊκών δεξιών» -μεταξύ των οποίων σίγουρα συμπεριλαμβάνει και τον… εαυτό του- για να κάνουν «επιθέσεις φιλίας» στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, τουλάχιστον στους προερχόμενους από την ΝΔ. Αυτά, όμως, που ονειρεύεται ο Ψωμιάδης (που μετά από μακρά περίοδο απουσίας από τα κοινά είναι λογικό να ψάχνει για ρόλο…), είναι όνειρα θερινής νυκτός! Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, για προπαγανδιστικούς λόγους, το λέει η… επιστήμη. Ιδού, λοιπόν, τι δήλωσε επ’ αυτών ο αριστερός «πρύτανης των δημοσκοπήσεων» Η. Νικολακόπουλος, σε πολύ πρόσφατη συνέντευξή του στην αριστερή εφημερίδα «Εποχή»:

ΕΠΟΧΗ: Οι χειρισμοί της κυβέρνησης έχουν αναφορά και στη ΧΑ;

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι χαρακτηριστικό ότι όλη την υποστήριξη των χειρισμών την ανέλαβαν ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης, δηλαδή αυτοί που θεωρείται ότι μπορούν να συνομιλήσουν με το εκλογικό σώμα ή το δυνητικό εκλογικό σώμα της ΧΑ. Κατά τη γνώμη μου αυτό δεν ισχύει. Οι άνθρωποι που προσανατολίζονται προς τη ΧΑ δεν ακούν πλέον ούτε τον Άδωνι ούτε τον Βορίδη ούτε τον Καρατζαφέρη. Οι χειρισμοί που γίνονται με στόχο να επαναπατρίσουν ψηφοφόρους από τη ΧΑ, καθόλου δεν αποδίδουν.


(ΥΓ): Την επόμενη φορά, στα ονόματα των Άδωνι, Βορίδη και Καρατζαφέρη, ας προσθέσει και αυτό του Ψωμιάδη…     
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.