Σημαντικά Νέα

Στην 26η DETROP και στην 6η Διεθνή Έκθεση Οίνου συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας


Στο ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλα στη διάρκεια των εκθέσεων  26η DETROP Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας, καθώς και στην 6η Διεθνή Έκθεση Οίνου.

Αμφότερες θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από 3 έως 6 Μαρτίου 2017, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Helexpo στη Θεσσαλονίκη.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά απευθύνει κάλεσμα στους επιχειρηματίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στους κλάδους τροφίμων και ποτών να δηλώσουν συμμετοχή και να πλαισιώσουν με τη δυναμική τους την παρουσία της Πέλλας στις δύο εκθέσεις.

Σκοπός της συμμετοχής είναι να γίνει η δικτύωση και γνωριμία των επαγγελματιών του κλάδου των τροφίμων και ποτών από την Ελλάδα και το Διεθνή χώρο με τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα τα οποία παράγονται από επιχειρήσεις της Πέλλας και της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ευκαιρία να ενημερωθούν οι καταναλωτές για τα πιστοποιημένα προϊόντα του τόπου και να αναδειχθούν – προβληθούν -   προωθηθούν σε νέες αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Στην Έκθεση θα υπάρχουν δύο μεγάλα θεματικά σαλόνια με σημαντικούς εκπροσώπους της Ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων και ποτών που θα βρίσκονται στο επίκεντρο των δύο διοργανώσεων.

Το πρώτο σαλόνι θα εστιάσει στο Ελαιόλαδο και την Ελιά, τους θησαυρούς της ελληνικής γης και της μεσογειακής διατροφής, ενώ, το δεύτερο σαλόνι θα εστιάσει στα Αποστάγματα και τους «πρωταγωνιστές» τους, το ούζο και το τσίπουρο.

Η προβολή των προϊόντων της κάθε επιχείρησης θα γίνεται σε ξεχωριστό stand χώρο 6 τ.μ. με κόστος συμμετοχής ανάλογα με το είδος του περιπτέρου και τον εξοπλισμό αυτού.

Εκδηλώσεις προβολής θα πραγματοποιούνται σε όλα τα περίπτερα που συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Περιγραφή Περιπτέρων

Περίπτερο 16 (6 τ.μ.): Περιλαμβάνει την διαμόρφωσή αυτού με το βασικό εξοπλισμό (διαχωριστικά αν είναι επιθυμητά, μετώπη με την επιγραφή του εκθέτη, αριθμό του stand, μοκέτα, ένα infodesk, 1 καρέκλα, 2 ράφια, γενική καθαριότητα, μια πρίζα, ηλεκτρικά σποτ, κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος) με οικονομική συμμετοχή 300 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) για κάθε επιχείρηση.

Περίπτερο 8 – Oenos (6 τ.μ.): Περιλαμβάνει την διαμόρφωσή του με αναβαθμισμένη δομή δάπεδο  μοκέτα Alma Elea χρώματος ανοιχτό μπεζ, δομή σύστημα αλουμινίου Octanorm (H:2.50m), πλήρωση Panels δερμάτινης μαύρου χρώματος σε συνδυασμό με OSB, μετώπη σύστημα αλουμινίου Octanorm με πλήρωση panels δερματίνης μαύρου χρώματος, επιγραφή επωνυμία εταιρίας σε οβάλ επιγραφή, εξοπλισμός Info - αλουμινίου σε συνδυασμό με OSB, ένα σκαμπό , βιτρίνα με τρία ράφια, δύο ράφια (1,00x0,3)μ, ηλεκτρολογικά ένα πολύπριζο 500W δύο θέσεων, τρία HQI) με οικονομική συμμετοχή 450 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) για κάθε επιχείρηση.

Περίπτερο 12  (θεματικό σαλόνι ελιάς & ελαιολάδου) (6 τ.μ.):  Περιλαμβάνει τη διαμόρφωσή του με τον ακόλουθο εξοπλισμό (δάπεδο Μοκέτα Alma Elea, χρώματος λαδοπράσινο, δομή Σύστημα αλουμινίου Octanorm (Η:2.50m) με πλήρωση panels δερματίνης μπεζ και οξιά, επιγραφή επωνυμία σε επιγραφή, εξοπλισμός ένα infodesk,  ένα σκαμπό, 3 ράφια ηλεκτρολογικά πρίζα 500W μίας θέσης, ηλεκτρικά σποτ, κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος) με οικονομική συμμετοχή 400  (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) για κάθε επιχείρηση.

Προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή οργάνωση και συμμετοχή στη έκθεση, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας καλεί τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από τις 10/2/2017.
ü    Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν πρέπει να έχουν διασφαλισμένη φυσική παρουσία εκπροσώπησης των προϊόντων τους καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
ü    Τονίζεται ότι η έκθεση  δεν θα έχει και εμπορικό χαρακτήρα.
ü    Όσες επιχειρήσεις συμμετέχουν με ευαλοίωτα προϊόντα στο περίπτερο 16 (γαλακτοκομικά/τυροκομικά, αλλαντικά, προϊόντα κρέατος κλπ) καλό θα ήταν να  φέρουν το δικό τους ψυγείο. Για όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να νοικιάσουν ψυγείο, το κόστος θα βαρύνει τις ίδιες τις επιχειρήσεις.
ü    Επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν με περισσότερα τετραγωνικά μέτρα πρέπει να το δηλώσουν έγκαιρα και να επιβαρυνθούν το επιπλέον τίμημα.
ü     Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που δεν επιθυμούν διαχωριστικό μεταξύ των περιπτέρων τους θα πρέπει να το δηλώνουν στην αίτηση υποβολής και να αναγράφεται η επιχείρηση που επιθυμούν να έχουν δίπλα τους.
ü    Οι αιτήσεις συμμετοχής και τα αποδεικτικά πληρωμής θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένα και όχι μετά τις 10/02/2017 στα e-mail: g.karali@pkm.gov.gr και dao@pkm.gov.gr της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με κοινοποίηση  στο e-mail: kkalaitzidou@pella.gr ή στο Fax: 2381351298 της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την οριζόμενη υπάλληλο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας Αικ. Καλαϊτζίδου στα τηλέφωνα 2381351398, 2381351212 & 6997026331.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.