Σημαντικά Νέα

Με εγγύηση 5.000 ευρώ αφέθηκαν ελεύθεροι οι κτηνίατροι που κατηγορούνταν για χρηματισμό. Στους κτηνοτρόφους τα ρίχνουν οι τρεις κατηγορούμενοι


Απολογήθηκε την περασμένη Παρασκευή στον ανακριτή της Θεσσαλονίκης η 53χρονη Προϊσταμένη Κτηνιατρικού Κέντρου, η οποία μαζί με ακόμη δύο κτηνιάτρους συνελήφθησαν γιατί φέρονται να απαιτούσαν «φακελάκι» 30.000 ευρώ από κτηνοτρόφο, προκειμένου να εκδώσουν άδεια σφαγής για πάνω από εκατό βοοειδή του, που είχαν προσβληθεί από φυματίωση και μελιταίο πυρετό (βρουκέλλωση). 

Κατά την απολογία της η κατηγορουμένη φέρεται να ακολούθησε..  
 την ίδια γραμμή με τους συναδέλφους της, οι οποίοι απολογούμενοι την Πέμπτη έκαναν λόγο για «σκευωρία» του κτηνοτρόφου. 

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, ο ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα άφησε ελεύθερη την κτηνίατρο με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής της. 

Υπενθυμίζεται, ότι με τους ίδιους όρους αφέθηκαν ελεύθεροι και οι δύο συγκατηγορούμενοι της 53χρονης, ένας 42χρονος υπάλληλος του Τμήματος Κτηνιατρικής και ένας ακόμα 53χρονος Προϊστάμενος του Τμήματος Υγείας Ζώων. 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία που έκανε ο 40χρονος αγελαδοτρόφος στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.