Σημαντικά Νέα

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΛΛΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ TAP.


«Με τη Νέα Δημοκρατία η Ελλάδα οριστικά στον Παγκόσμιο Ενεργειακό Χάρτη».
«Η ανακοίνωση από το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν για την επιλογή του αγωγού TAP από την κοινοπραξία Σαχ Ντενίζ ΙΙ είναι μια εξαιρετικής σημασίας εξέλιξη με πολλαπλά προβλεπόμενα ενεργειακά, γεωστρατηγικά, επενδυτικά και οικονομικά οφέλη για τη χώρα μας. ...    

Οι προσπάθειες της Ελληνικής Κυβέρνησης, τους τελευταίους μήνες, και οι συντονισμένες ενέργειες από όλα τα συμβαλλόμενα μέρη, σήμερα έφεραν τα επιδιωκόμμενα και θετικά, για την πατρίδα μας, αποτελέσματα. 

Η σημερινή εξέλιξη του σημαντικότατου αυτού ενεργειακού θέματος αποδεικνύει ότι, ο σωστός σχεδιασμός και οι οργανωμένες προσπάθειες είναι τα εργαλεία που έχει ανάγκη η χώρα μας ώστε να επιτύχουμε την ανάκαμψη της οικονομίας και την σταδιακή έξοδο από την κρίση.

Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας διαθέτει μακροχρόνιο σχεδιασμό για τη συμμετοχή της χώρας στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη και σε αυτή την κατεύθυνση πάντα θα πορεύεται. 

Η επένδυση ύψους 1,7 δις. Ευρώ και οι θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν αναμφίβολα παρέχουν σημαντική ανάσα στην οικονομία της χώρας αλλά και ενισχύουν την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό ως μία χώρα αξιόπιστη με φιλικό επενδυτικό περιβάλλον. Στόχος είναι να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση προσελκύοντας και άλλες επενδύσεις. 

Σήμερα οφείλουμε όλοι, να αναγνωρίσουμε ότι η επικύρωση της συμφωνίας  αποτελεί μια επιτυχία της κυβέρνησης και αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, που με τις συνεχείς επαφές και τη στενή παρακολούθηση του ζητήματος κατάφερε να καθορίσει την πορεία των διαπραγματεύσεων, όσο βέβαια και στους αρμόδιους Υπουργούς και Υφυπουργούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.