Σημαντικά Νέα

Αναβάλλεται η Γενική Συνέλευση του Φιλοζωικού Συλλόγου Αριδαίας

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει η "γραφή" σε 2 άρθρα μας από εχθές το απόγευμα, και ως εκ θαύματος συγκινήθηκε η δημοτική αρχή και αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέμα των αδέσποτων!
Επισυνάπτουμε σχετικά άρθρα που δημοσιεύσαμε αποκλειστικά στον ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα!!!...





ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Στις 13:48 σήμερα το μεσημέρι λάβαμε την πρόσκληση του δήμου Αλμωπίας για την διαδημοτική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο δημαρχείο. Δεν θα σχολιάσω περαιτέρω το ΠΟΤΕ λάβαμε αυτή την πρόσκληση για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όμως ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Αναγκαζόμαστε λόγω της σοβαρότητας αυτής της σύσκεψης να ΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ την προγραμματισμένη για αύριο Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας..Η ανακοίνωση του δήμου έχει ως εξής:
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
"Πρόσκληση του Δήμου Αλμωπίας για συμμετοχή σε διαδημοτική σύσκεψη με σκοπό την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων. "
Το πρόβλημα με τα αδέσποτα της Αλμωπίας όλο και μεγεθύνεται και απασχολεί συνεχώς, τόσο το Δήμο Αλμωπίας όσο και τις αρμόδιες υπηρεσίες και την φιλοζωική οργάνωση της Αλμωπίας. 
Ωστόσο, είναι πλέον επιτακτική ανάγκη, να δοθεί μία συνολική λύση σε επίπεδο Νομού, με τη συνεργασία όλων των Δήμων και της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, προς μία κοινή κατεύθυνση.
Καλούμε λοιπόν, τους φιλοζωικούς συλλόγους του Νομού Πέλλας, τα τοπικά και περιφερειακά μέσα ενημέρωσης και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στη διαδημοτική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 5/6/2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας στην Αριδαία, όπου θα συζητηθεί το πρόβλημα των αδέσποτων και θα ακουστούν προτάσεις και λύσεις.
Ένα εγχείρημα που δεν φαίνεται εύκολο, ωστόσο κρίνεται απολύτως αναγκαία η επίτευξη μιας λύσης, για όλους, ακόμη περισσότερο για τα ίδια τα αδέσποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.