Σημαντικά Νέα

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΧΩΡΙΖΕΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΙ 29 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ...!!!

Για τα μάτια της  χωρίζει ο Βλαντιμίρ Πούτιν από την σύζυγό του, Λουντμίλα.
Μάλιστα, το προεδρικό ζευγάρι της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι χωρίζει μετά από 29 χρόνια γάμου.
«Ήταν μια κοινή απόφαση, ο γάμος μας τελείωσε», είπε η Λιουντμίλα, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφάξ, στη συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Rossia-24.

Η πέτρα του σκανδάλου, Αλίνα Καμπάγιεβα, είναι 30 ετών, καλλονή, πρώην  Ολυμπιονίκης και πρώην πολιτικός. Η 30χρονη διατηρεί δεσμό με τον Βλαντιμίρ Πούτιν από το 2008.....



Γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1983 στη Τασκένδη και έδειξε από την αρχή την αγάπη της για τον αθλητισμό. Σε ηλικία 3 ετών άρχισε να ασχολείται με τη ρυθμική γυμναστική και σύντομα φάνηκε το ταλέντο της. Στα 15 της γίνεται πρωταθλήτρια Ευρώπης, ενώ στη καριέρα της κέρδισε 2 Ολυμπιακά μετάλλια, 14 παγκόσμιους και 25 Ευρωπαϊκούς τίτλους.


Το 2007 αποσύρθηκε από τον αθλητισμό, αλλά είχε δείξει ότι δεν θα έμενε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έπαιξε σε ταινίες, σε video clip, ενώ από το 2007 είναι μέλος του κόμματος του Πούτιν Ενωμένη Ρωσία, καταφέρνοντας να μπει και στη Βουλή.

Τότε, το 2007, γνώρισε και τον Πούτιν και ήρθαν κοντά. Τόσο κοντά που ο Ευρωπαϊκός Τύπος έχει γράψει ουκ ολίγα άρθρα για το ειδύλλιο τους. Όχι όμως και ο Ρωσικός, καθώς απαγορεύεται σε όλους τους δημοσιογράφους να αναφερθούν στη σχέση τους. Ωστόσο οι φήμες θέλουν τον πρόεδρο της Ρωσίας να έχει δύο παιδιά με την πανέμορφη Αλίνα. Πηγή: koolnews.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.