Σημαντικά Νέα

EREPUBLIK 75.000 ΕΥΡΩ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.​.. ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚ​Α

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ



"Τα πάντα κάνουν οι Σκοπιανοί για να προκαλέσουν τις τελευταίες ημέρες τη χώρα μας... προκειμένου να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας και να πείσουν τη διεθνή κοινότητα να τους αποδεχθεί τον όρο "Μακεδονία" Μετά τις περικεφαλαίες, τις τύβενους και τα πληρωμένα εισιτήρια για φιλάθλους στο Ευρωμπάσκετ, έχουμε και συνέχεια... 

Τεράστια αγάλματα του Μέγα Αλέξανδρου και του Ιουστινιανού που τοποθετήθηκαν στο κέντρο της πρωτεύουσας των Σκοπίων, δεκάδες δημόσια κτίρια σε..... αρχαιοελληνικό ρυθμό κατασκευάστηκαν. 


Ελληνες παίκτες του γνωστού διαδικτυακού παιχνιδιού erepublik τονίζουν πως τις τελευταίες σκοπιανοί υπολογιζεται πως έχουν ξοδέψει περισσότερα από 75,000 ευρώ προκειμένου να κερδίσουν την ιντερνετική υποστήριξη της νεολαίας. 

Μιας και στα ηλεκτρονικά παιχνίδια παίζουν νέοι άνθρωποι στους οποίους υποσυνείδητα επιδιώκουν να περάσουν πως η Μακεδονία είναι η χώρα τους.

 Η ελληνική κοινότητα παικτών πάντως κάνει έκκληση από όποιον Έλληνα θέλει να βοηθήσει προκειμένου να ανακοπεί το κύμα σκοπιανής προπαγάνδας στηρίζοντας την Ελλάδα και να παίξει ένα παιχνίδι στρατηγικής και πολέμου να στηρίξει την προσπάθεια από εδώ:   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.