Σημαντικά Νέα

Η ΣΕΚΑΠ στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη


Η ΣΕΚΑΠ στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη

Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη πέρασε και επισήμως η καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ. Υπογράφηκαν τα τελικά συμβατικά κείμενα για τη μεταβίβαση της ΣΕΚΑΠ στην Donskoy Tabak JSC, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, όπως ανακοινώθηκε στη χθεσινή έκτακτη ....
   ...γενική συνέλευση των μετόχων της ΣΕΚΑΠ, η οποία προχώρησε και στην αναδιάρθρωση του Δ.Σ.
Η επίσημη ανακοίνωση της εξαγοράς της ΣΕΚΑΠ από τον ομογενή επιχειρηματία εν τω μεταξύ, συνέπεσε με τη διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης της συνεταιριστικής καπνοβιομηχανίας που είχε αναβληθεί στις 8 Μαΐου, καθώς η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη είχε ζητήσει μικρή χρονική παράταση για να φέρει κάποια έγγραφα που απαιτούνταν.
Ολοκλήρωση
Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό τις συνήθεις αιρέσεις και τις απαιτούμενες εγκρίσεις. Στο ΔΣ της ΣΕΚΑΠ εισήλθαν 6 μέλη επιλογής του νέου μεγαλομετόχου, ενώ παρέμειναν και 5 παλαιά μέλη, τα οποία προέρχονται από την πλευρά της υπό εκκαθάριση ΑΤΕ και του μετόχου μειοψηφίας, ΣΕΚΕ.
Καθήκοντα προέδρου αναλαμβάνει ο Σαποτνίτσνινκ Σεργκέι, ενώ χρέη α' αντιπροέδρου εκτελεί ο Ανέστης Καραπαπάζογλου. Το νέο Δ.Σ. συμπληρώνουν οι Δημήτρης Πράτσος (μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ), Ιωάννης Μπίτος (εντεταλμένος σύμβουλος), Βασίλειος Λειβαδίτης, Κοντογιώργος Χρήστος, Μαρία Γκοντσάρεβα (μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ), καθώς και οι Κωνσταντίνος Φωτιάδης, Αλκης Μαυροφρύδης, Ντιάνα Ζουρελίδη και Ρομανώφ Σεργκέι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.