Σημαντικά Νέα

Πολύπλευρες και άριστα οργανωμένες οι δράσεις του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αριδαίας



Μια σειρά από ενδιαφέρουσες δράσεις πραγματοποίησαν μαθητές και καθηγητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αριδαίας, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ζωντανά σχολεία της περιοχής μας. 

Το σχολείο συμμετείχε στις τελικές εργασίες του 5ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη στις 24-25 Απριλίου. Σε ειδικό χώρο στο κέντρο «Νόησις», η μαθήτρια της Γ’ τάξης κυρία Ιωάννα Τερζίδου παρουσίασε εργασία σε μορφή e-poster με θέμα «Ψηφιακός Τουριστικός Οδηγός Αλμωπίας», εντυπωσιάζοντας τους θεατές που 
παρακολουθούσαν....Συντονιστές καθηγητές για την εργασία αυτή ήταν η κυρία Αφροδίτη Βιολιτζή και ο κύριος Πέτρος Πριβαρτιτσάνης. 

Το πρωινό της Πέμπτης 25 Απριλίου, το Εσπερινό ΕΠΑΛ Αριδαίας βγήκε… στην Κεντρική Πλατεία της Αριδαίας, όπου σε ειδικό ξύλινο περίπτερο πρόβαλε την λειτουργία του. Το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αριδαίας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσίασης διαφόρων δραστηριοτήτων μαθητών του σχολείου. 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με παράσταση θεάτρου σκιών από μαθητές του σχολείου και ακολούθησε παρουσίαση της ερευνητικής δραστηριότητας της Α’ τάξης με θέμα «Φωτοβολταϊκός συλλέκτης – μια άλλη οικιακή εφαρμογή». Μαθητές της Β’ τάξης παρουσίασαν τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποίησαν στην αγορά της Αριδαίας για την εμπορική κίνηση και επέδωσαν τα αποτελέσματα αυτά στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας και στη συνέχεια παρουσιάστηκαν εργασίες μαθητών στα πλαίσια του μαθήματος Ειδική Θεματική Δραστηριότητα της Γ’ τάξης. 

Πρόκειται για το έργο «Ψύκτης – Θερμαντήρας νερού» των τομέων Ηλεκτρολογίας και Μηχανολογίας, καθώς και για το έργο «Ψηφιακός Τουριστικός Οδηγός Αλμωπίας» των τομέων Οικονομίας και Πληροφορικής. 

Η εκδήλωση έκλεισε με την Δ’ τάξη να αποχαιρετά το σχολείο θυμίζοντας σε όλους ευχάριστες αναμνήσεις από τα τέσσερα χρόνια φοίτησης στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αριδαίας. Μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα, μαθητές και καθηγητές ευχήθηκαν σε όλους καλή συνέχεια στην ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.