Σημαντικά Νέα

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ...!!! Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ...!!!



Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε το μεσημέρι (14.05) ο φερόμενος ως δολοφόνος της 55χρονης αστρολόγου, Νατάσας Λιβάνη, Πολυζώης Οικονομίδης.

 Ο δράστης απολογήθηκε σήμερα για αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα (οπλοκατοχή), ενώ αύριο αναμένεται να παρουσιαστεί εκ νέου στις εισαγγελικές αρχές κατηγορούμενος για τη δολοφονία της συντρόφου του. (η φωτογραφία υπεκλάπη την σελίδα του τρελιάρη)

Σημ. "Στόχου". Ο Πολυζώης Οικονομίδης είναι εγγονός κι έχει ακριβώς το ίδιο όνομα με τον παλιό βουλευτή Αχαϊας Πολυζώη Οικονομίδη. 

Είχε διορισθεί νομάρχης Σάμου και δύο φορές νομάρχης Αχαΐας το 1943 και το 1945. Ο διορισμός του την δεύτερη φορά είχε προκαλέσει δυσαρέσκεια επειδή το 1943 είχε διορισθεί νομάρχης από τις δυνάμεις κατοχής και θεωρούνταν όργανο των κατακτητών. Ήταν υποψήφιος σε βουλευτικές εκλογικές αναμετρήσεις με τον Ελληνικός συναγερμό, είχε εκλεγεί βουλευτής Αχαΐας στην Δ' Αναθεωρητική Bουλή το 1946...
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.