Σημαντικά Νέα

Δεν γνωρίζω βουλευτές που οπλοφορούν στη Βουλή, λέει ο Μεϊμαράκης


Δεν γνωρίζω βουλευτές που οπλοφορούν στη Βουλή, λέει ο Μεϊμαράκης
Με έκπληξη και προβληματισμό αντιμετώπισε την επιστολή Πιπιλή υπερ απαγόρευσης της οπλοκατοχής στο Κοινοβούλιο ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και αυτό γιατί ως Πρόεδρος της Βουλής έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που...  
 .... αφήνουν οι διατάξεις του Συντάγματος για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Είναι δε ενδεικτικό ότι κύκλοι του Προέδρου εξέφραζαν την δυσφορία τους καθώς εξηγούσαν «το αίτημα της κυρίας Πιπιλή ξεπερνάει τις αρμοδιότητες του Προέδρου καθώς προσκρούει στο Σύνταγμα το οποίο προβλέπει πως η είσοδος και η κυκλοφορία βουλευτών πραγματοποιείται χωρίς κανένα περιορισμό».
Ειδικότερα, συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη αναφέρουν ότι «ο Πρόεδρος της Βουλής είχε επισημάνει στους γραμματείς των κοινοβουλευτικών ομάδων κατά την διάρκεια συνεδρίασης Διάσκεψης των Προέδρων ότι ουδείς κινδυνεύει εντός της Βουλής και ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος να οπλοφορεί εντός του κοινοβουλίου. Αλλωστε διαχρονικά όλοι οι Πρόεδροι της Βουλής είχαν προβεί σε αντίστοιχες επισημάνσεις».
Προσθέτουν δε ότι «με την σημερινή της επιστολή η κυρία Πιπιλή ζητά το αυτονόητο» και σημειώνουν ότι ο Πρόεδρος δεν έχει γίνει δέκτης «οποιασδήποτε ονομαστικής καταγγελίας για οπλοφορία βουλευτή εντός κοινοβουλίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.