Σημαντικά Νέα

Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 23/05/13



 Σας  προσκαλούμε να έλθετε  στην τακτική  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Αλμωπίας (άρθρο 67 του Ν.3852/2010), που θα γίνει στο  Δημοτικό  Κατάστημα  Αριδαίας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του ....    
....Δημοτικού  Συμβουλίου, την  23η    του μηνός  Μαΐου,  έτους  2013, ημέρα  Πέμπτη    και ώρα  19:30   (7:30 μ.μ.),  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
                              ΘΕΜΑΤΑ   ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1ο:Αποδοχή  χρηματοδότησης, ποσού 39.132,98 €,  από το Υπουργείο  Εσωτερικών, για την κάλυψη δαπανών μεταφοράς μαθητών.
2ο:Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 22  του Ν. 3614/2007 με  τη Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας, για τη μεταβίβαση υποβολής και υλοποίησης της πράξης «Ολοκλήρωση μελετών Αποχετευτικού  Δικτύου και Εγκατάστασης  Επεξεργασίας Λυμάτων Τ.Κ. Προμάχων».                              -  Εξουσιοδότηση του  Δημάρχου  και έγκριση υποβολής πράξης στο Πράσινο Ταμείο.
3ο:Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 22  του Ν. 3614/2007 με  τη Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας, για τη μεταβίβαση υποβολής και υλοποίησης της πράξης «Ολοκλήρωση μελετών Αποχετευτικού  Δικτύου και Εγκατάστασης  Επεξεργασίας Λυμάτων στην Τ.Κ. Λουτρακίου».- Εξουσιοδότηση του  Δημάρχου  και έγκριση υποβολής πράξης στο Πράσινο Ταμείο.
4ο:Έγκριση Ανακεφαλαιωτικών Πινάκων Έργων (Α.Π.Ε.)
5ο:Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων.
6ο:Κατανομή πιστώσεων δράσεων  πυροπροστασίας. 
7ο:΄Εγκριση  έκθεσης εσόδων – εξόδων Α΄ Τριμήνου,  του Δήμου Αλμωπίας,  για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού έτους 2013.
8ο:Αλλαγή εκπροσώπου του Δήμου Αλμωπίας στο Κέντρο Πρόληψης ΟΡΑΜΑ
9ο:Τροποποίηση της  αριθμ. 74/2011  απόφασης  του Δημοτικού Συμβουλίου,  ως προς  τα μέλη της κοινής επιτροπής παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης, για την εκτέλεση του έργου «2ο Δημοτικό  Σχολείο Αριδαίας».
10ο:Επιλογή  υδρονομέων Δήμου Αλμωπίας, για την αρδευτική περίοδο 2013.
           Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου και να ενημερωθείτε σχετικά
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.