Σημαντικά Νέα

Στην Ιταλία και στην Γιουβέντους Βρύζας - Τσιστιάκοφ




Ταξίδι αστραπή στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Τορίνο πραγματοποίησαν εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας, ο στρατηγικός σύμβουλος Γκέρμαν Τσιστιάκοφ και η υπευθυνη επι των οικονομικών Μαρία Γκοντσάρεβα βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Γιουβέντους και συζήτησαν με τους εκπροσώπους της Ιταλικής ομάδας για βασικά θέματα συνεργασίας των δύο ομάδων.

Μάλιστα οι Βρύζας και Τσιστιάκοφ συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν με τον γιό του Γιώργου Δώνη, τον Τάσο Δώνη που αγωνίζεται στην ομάδα Νέων της Γιουβέντους. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα είχαν έρθει στην Θεσσαλονίκη εκπρόσωποι της Γιουβέντους και συζήτησαν αναλυτικά με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ. Στο πλαίσιο της συνεργασίας είναι πολύ πιθανή και η ανταλλαγή παικτών. Η προώθηση παικτών από την Γιουβέντους στον ΠΑΟΚ και η αξιοποίησή τους από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Σημαντικό ρόλο στις επαφές έπαιξαν οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί ο Ζήσης Βρύζας στην Ιταλία τόσο με εκπροσώπους ομάδων όσο και με γνωστούς ατζέντηδες. Η συνεργασία αναμένεται να επισημοποιηθεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.