Σημαντικά Νέα

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ. (video)



kideia-nakou
Κηδεύτηκε ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Νάκος, παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, του πρόεδρου της Βουλής Β. Μεϊμαράκη και των υπουργών Ν. Δένδια, Δ. Αβραμόπουλου και Αντ. Λυκουρέντζου.
Πλήθος πολιτικών αλλά και χιλιάδες πολίτες αποχαιρέτισαν το μεσημέρι τον Θανάση Νάκο που απεβίωσε την περασμένη Πέμπτη. Η κηδεία του βολιώτη πολιτικού έγινε με τιμές εν ενεργεία υπουργού.
Σύμφωνα με το e-volos, τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τον Μητροπολιτικό Ναό είναι δρακόντεια, αφού νωρίτερα στην πόλη αφίχθησαν ο πρώην Πρωθυπουργός Καραμανλής, ο πρόεδρος της Βουλής Μεϊμαράκης, οι υπουργοί Δένδιας, Αβραμόπουλος και Λυκουρέντζος, ο πρώην υπουργός Παυλόπουλος και πλήθος πολιτικού κόσμου προκειμένου να παραστούν στην κηδεία.
Επικήδειους εκφώνησαν ο Δημ. Αβραμόπουλος, ο Βαγγ. Μειμαράκης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης,εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και εκπρόσωποι τοπικών φορέων, οι οποίοι εξήραν την προσωπικότητα, την κοινωνική και πολιτική συνεισφορά και την κοινοβουλευτική παρουσία του Θανάση Νάκου αλλά και την προσφορά του στην Θεσσαλία και την ιδιαίτερη του πατρίδα, τον Βόλο. Δείτε τα βίντεο:
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.