Σημαντικά Νέα

ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ. ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.



BOLOSEPEISODIA 533 355
Άγριο ξύλο λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το final 4 κυπέλλου μπάσκετ γυναικών, όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού συναντήθηκαν έξω από το κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου.
Η αστυνομία είχε αποφασίσει στην σύσκεψη ασφαλείας να μην παραχωρήσει εισιτήρια στις ομάδες, αλλά να διατεθούν αυτά σε εκδοτήρια έξω από το κλειστό της Νέας Ιωνία Βόλου όπου θα διεξαχθεί το final-4 μπάσκετ γυναικών. Παράλληλα είχε αποφασίσει την απαγόρευση της μετακίνησης των οπαδών με διακριτικά.
Τα μέτρα αυτά όμως δεν σταμάτησαν τους χούλιγκανς του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού οι οποίοι λίγη ώρα πριν το πρώτο τζάμπολ (17:00 παίζουν ΠΑΟΚ-Αθηναϊκός και 19:30 Παναθηναϊκός-Πρωτέας Βούλας) συναντήθηκαν έξω από το γήπεδο για να πάρουν εισιτήρια και ακολούθησαν σοβαρά επεισόδια.
Οι χούλιγκανς έπιασαν την αστυνομία στον... ύπνο και προκάλεσαν αρκετές υλικές ζημιές σε καταστήματα και αυτοκίνητα στην γύρω περιοχή.
Με αρκετή καθυστέρηση οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν την εμφάνιση τους και η κατάσταση ηρέμησε. Παράλληλα γίνονται προσπάθειες να οδηγήσουν εκτός Βόλου τους χούλιγκανς ωστέ μην υπάρξει συνέχεια στα επεισόδια, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δεκάδες προσαγωγές. (πηγή: e-volos)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.