Σημαντικά Νέα

Συλλογή τιμολογίων – εκκαθαρίσεων για την επιστροφή του ΦΠΑ.


Ο Α.Σ. ΑΛΜΩΠΙΑΣ ( πρώην ΕΑΣ Αλμωπίας) κάνει γνωστό στους αγρότες της περιοχής ότι έχει αρχίσει η συλλογή τιμολογίων – εκκαθαρίσεων για την επιστροφή του ΦΠΑ. Έπειτα από ενημέρωση της Δ.Ο.Υ. Έδεσσας σας γνωστοποιούμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά :

I.  Τιμολόγια και εκκαθαρίσεις έτους 2012 (το σωστό αντίγραφο)
II. Ε1 μαζί με την συνημμένη κατάσταση
III.            Αντίγραφο ΟΣΔΕ ( εκδίδετε από τον Α.Σ. ΑΛΜΩΠΙΑΣ)
Για τους παραγωγούς που δεν υποβάλουν δήλωση ΟΣΔΕ απόδειξη καλλιέργειας (ενοικιαστηρια,Ε2 εκμισθωτών,συμβόλαιο ή Ε9).
IV.            Για εκκαθαρίσεις και τιμολόγια με ποσά πάνω από 1.000,00 € παραστατικά εξόφλησης ( απόδειξη κατάθεσης από τράπεζα, επιταγές )
V. Όσοι έχουν εκκαθαρίσεις συν/μων θα έχουν μαζί τους τα δελτία ποσοτικής παραλαβής ή βεβαίωση προέδρου όπου θα βεβαιώνεται η έκδοση της εκκαθάρισης βάση των δελτίων ποσοτικής παραλαβής αναλυτικά..
VI.            Για τα αμνοερίφια επιπλέον θα χρειαστούν : α)πιστοποιητικά υγειονομικής σφαγής αιγοπροβάτων προσαρτημένο σε κάθε τιμολόγιο και β)μητρώο αιγοπροβάτων.
VII.           Για τα βοοειδή επιπλέον θα χρειαστούν : α)μητρώο βοοειδών και β)κατάσταση απογράφης βοοειδών με ημερομηνία 31/12/2011 και 31/12/2012.
Εφιστούμε την προσοχή όλων των αγροτών της περιοχής διότι έχουν εμφανιστεί περιπτώσεις αγροτών οι  οποίοι κατά την περσινή διαδικασία του ΦΠΑ δεν εισέπραξαν το ΦΠΑ τους διότι ο φορέας που τα κατέθεσε δεν είχε το δικαίωμα αυτό σύμφωνα με τον νόμο 4015.

Για τον Α.Σ. ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Ο Πρόεδρος
Παντελής Μπερμπέρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.