Σημαντικά Νέα

ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ!


Αύξηση στις πωλήσεις υπέρ-πολυτελών IX στην Ευρώπη το 2013


Αύξηση στις πωλήσεις υπέρ-πολυτελών IX στην Ευρώπη το 2013
Οι πωλήσεις υπέρ-πολυτελών αυτοκινήτων που έπεσαν κατά 3,5% το 2012 στην οικονομικά χειμαζόμενη Ευρώπη, αναμένεται να αυξηθούν το 2013 κατά 8,5%.Στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης που θα κατεβάσει την αυλαία του την προσεχή Κυριακή, οι κατασκευαστές υπέρ-πολυτελών αυτοκινήτων είχαν την τιμητική τους. Η Ferrari παρουσίασε την υβριδική LaFerrari, με τιμή πάνω από ένα εκατ. ευρώ, η Bentley αποκάλυψε τη νέα 4θυρη Flying Spur, η Jaguar λανσάρισε το πιο γρήγορο σεντάν στην ιστορία της, την XFR-S, και η Rolls-Royce πρόσθεσε στην γκάμα της ένα κουπέ αξίας €245.000 με το όνομα Wraith.
 
Το άνω άκρο της αγοράς, δηλαδή αυτοκίνητα που κοστίζουν πάνω από €100.000, αναμένεται να παρουσιάσει παγκόσμια αύξηση στις φετινές πωλήσεις κατά 9.9%, φτάνοντας τα 446.550 αυτοκίνητα, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών HIS. Ακόμη και στην Ευρώπη, όπου οι πωλήσεις των μαζικών κατασκευαστών βρίσκονται για έκτη συνεχή χρονιά σε ύφεση, η HIS εκτιμά ότι η παράδοση υπέρ-πολυτελών αυτοκινήτων θα αυξηθεί κατά 8,5%. Εξ ου και η πληθώρα νέων υπέρ-πολυτελών μοντέλων στη Γενεύη, καθώς οι κατασκευαστές τους προσπαθούν είτε να προσελκύσουν νέους αγοραστές είτε να κερδίσουν αγοραστές από τους αντιπάλους τους. 
 
“Οι κατασκευαστές υπέρ-πολυτελών αυτοκινήτων προσπαθούν να υπερκεράσουν ο ένας τον άλλον διά μέσου μιας τεχνολογικής υπεροχής και μιας τεχνολογικής φινέτσας”, δήλωσε ο Στεφάν Μπράτζελ, διευθυντής της Αυτοκινητικού Κέντρου Έρευνας στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Τεχνών στο Μπέργκις Γκλάντμπαχ στη Γερμανία. “Δοκιμάζουν τα όριά τους για το μέχρι πού μπορούν να φτάσουν”. 
NEWSIT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.