Σημαντικά Νέα

Ρεπορτάζ του τελικού της ΕΠΣ Πέλλας

























Ύστερα από ένα εξαιρετικό αγώνα ο Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου επικράτησε με σκορ 1 – 3 του Μ.Α. Πέλλας και στέφτηκε κυπελλούχος . 

Στο παιχνίδι μπήκαν καλύτερα οι τυπικά φιλοξενούμενοι. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν την υπεροχή και έχασαν ευκαιρίες. Στη συνέχεια η Πέλλα ισορρόπησε αλλά προς το τέλος του ημιχρόνου ο Ν.Μυλότοπος εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια και προηγήθηκε στο σκορ, με αποτέλεσμα να λήξει έτσι το ημίχρονο αφού ο Μ.Α. Πέλλας δεν απείλησε ιδιαίτερα.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις ομάδες να δείχνουν ισοδύναμες, ωστόσο οι παίκτες του Ν. Μυλοτόπου ήταν πιο ουσιαστικοί φθάνοντας σε ένα δεύτερο καθοριστικό όπως αποδείχθηκε γκολ. Στη συνέχεια η Πέλλα προσπάθησε να μπει εκ νέου στο παιχνίδι και τα κατάφερε λίγο πριν τη λήξη όταν μείωσε το σκορ και ενώ όλοι περίμεναν να εντείνει τις προσπάθειές της για την ισοφάριση , σε μια γρήγορη αντεπίθεση έγινε το 1-3 και κρίθηκε ουσιαστικά ο τελικός. 
Διαιτητής του αγώνα ο κ. Τομίδης με βοηθούς τους κ.κ. Μιχάλογλου & Δεμερτζή Χ και 4ος ο κ.Θεολόγου 


Συνθέσεις των ομάδων 

Μ.Α. ΠΕΛΛΑΣ: Ογκανέζοφ, Κωρόνας, Βουσβούρης, Τανταλίδης, Μπουράκης (Κούμπους 62’), Καραμούζας (Ρίσκος 32’), Κιλίκης, Τζιβελέκης (Καραπίτας 67’), Χαρμάνας, Κουτρογίαννης, Γάκης. 

Μ.Α. Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ: Κατρατσέας, Νάτσης, Σαββάκης, Κατιρτζόγλου, Γρηγορίου, Τσόρμπας Ε., Τσόρμπας Β. (Δουλκερίδης 88’), Ρίτε, Γκότσης (Χαμαλίδης 90’), Οφίδης, Μυρντίνας.

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.