Σημαντικά Νέα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ; ΚΑΛΑ ...!!!


ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΜΑΤΗΡΗΣ ΥΠΕΡΣΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ.


ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ αποκλειστικές πληροφορίες του ΚΑΘΡΕΦΤΗπελλας, παρα τις ηχηρές τοποθετήσεις του δημάρχου Αλμωπίας, Δημήτρη Μπίνου, για τις "αδιάβλητες διαδικασίες" και τις εγγυήσεις περί σίγουρων αποτελεσμάτων στο σχεδιασμό, οι πληροφορίες που διαθέτουμε μιλούν για πάγωμα της διαδικασίας λόγω ισχυρών πιέσεων που δέχεται από τους πολιτικούς του "μέντορες"!!!
Οι κακές γλώσσες μιλούν για κούφια χωρίς αντίκρυσμα λόγια.

Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας είχε "πιάσει στα πράσα" προ μηνών  τον δήμαρχο να ομιλεί με πρόσωπο που προέρχεται εκτός περιοχής Αλμωπίας και πως το προόριζε για τη θέση του Ειδικού συμβούλου στο Δημαρχείο. Δυστυχώς πέρα από κάθε άποψη για το συγκεκριμένο θέμα, αποδεικνύεται ότι η αποτελεσματικότητα του δημάρχου έχει πιάσει "πάτο".

Ο δήμαρχος σε έναν μονόλογο μπροστά στους δημοτικούς συμβούλους, εχθές Δευτέρα κατάφερε να πείσει μόνον τον εαυτό του, ότι διαθέτει σχέδιο για το συγκεκριμένο θέμα και προδίκασε ότι αν δεν υπάρξει η αποτελεσματικότητα που προσδοκά, θα "πληρώσουν" τα σπασμένα οι διευθυντές και οι προϊστάμενοι του Δημοτικού Μεγάρου!!!  

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!!!

ΟΨΟΜΕΘΑ...

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ:



..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο Δ.ΠΑΣΟΗΣ (Η ΚΑΤΑ ΜΠΙΝΟΥ ΘΕΩΡΊΑ!)...  ΥΠΣΟΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΤΑ ΑΙΡΕΤΩΝ ΗΤΑΝ.....     ....!!!   ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΝΟ; ΜΗΠΩΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ...   ...ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ;
Η ΛΕΞΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΙ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΕΧΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΛΙΓΟ ΡΟΖ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!!...



Θ.Χ.

2 σχόλια:

  1. ο σ.σ. έρχεται
    ολα οσα ακουστηκαν για το ικανο πρωσοπο και με καταγωγη οχι απτην αριδαια
    θα αποδειχτουν φολεσ
    κριμα για τον δημο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. paei ki o genikos
    den tha valei kanenan giati den kanane aitisi autoi pou ithele

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.