Σημαντικά Νέα

"ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΗ" ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ;

ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΨΙΘΥΡΟΙ... πάνε και έρχονται τις τελευταίες ώρες, σχετικά με "μεταγραφή" έκπληξη(!) που ετοιμάζει ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Δημ.Μπίνος!

Έντονη δραστηριότητα και συναντήσεις με πρόσωπα που προέρχονται εκτός Δήμου Αλμωπίας,  παρατηρούνται το τελευταίο 48ωρο από πρόσωπα του στενού κύκλου του Δήμαρχου που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του αλλά που δεν εκλέχτηκαν και κινούνται στη σκιά του. 
Για παράδειγμα το Σάββατο (6.8.2016), σε γνωστό μαγαζί της Αριδαίας "δικό του" πρόσωπο, είχε συνάντηση με φερόμενο μνηστήρα της χηρεύουσας θέσης του Γεν.Γραμματέα του Δήμου Αλμωπίας!   

Σύμφωνα με έντονες φήμες των τελευταίων ωρών εικάζεται ότι πέρα από το σόι, τα ανίψια και τις κουμπαριές που τον περιστοιχίζουν στο Δημαρχείο,  ετοιμάζεται να "παραδώσει" την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, σε πρόσωπο που δεν είναι δημότης του Δήμου Αλμωπίας!!!

Αν ο Δήμαρχος Αλμωπίας προχωρήσει και σε αυτή τη λάθος κίνηση, θα είναι ίσως η καθοριστικότερη για να αρχίσουν και εναπομείναντες συνεργάτες του που τον περιστοίχισαν και τον στήριξαν στο ψηφοδέλτιο και που έχουν δείξει ως τώρα υπέρμετρη ανεκτικότητα και με τις απανωτές αστοχίες και τα επαναλαμβανόμενα λάθη του, να ακολουθήσουν το δρόμο έντονης εσωτερικής αντιπαράθεσης και δημόσια πλέον. 

Είναι λυπηρό και θλιβερό μαζί, να μην μπορεί να αρκεστεί ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Δημήτρης Μπίνος, στο πλήθος των πτυχιούχων και επιτυχημένων επαγγελματιών που κατάγονται από την Αλμωπία. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί  το λιγότερο απρέπεια εάν υπάρξει μια τέτοια ενέργεια από μέρους του.


Έχει κάθε δικαίωμα να ρίχνει στον κάδο την τιμή που του έκανε ο λαός της Αλμωπίας να τον εκλέξει. Σίγουρα όμως και ο ίδιος αυτός λαός θα μεριμνήσει σχετικώς και στις επόμενες εκλογές να τον ανταμείψει για τις λάθος επιλογές του, που έχουν αρχίσει και κουράζουν! 


Θα επανέλθουμε πολύ σύντομα στο φλέγον αυτό θέμα, και θα παρακολουθούμε "στενά" κάθε ενέργεια που δεν τιμά τις επιλογές και τις ενέργειες αυτού του είδους!


ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.