Σημαντικά Νέα

ΜΙΝΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΜΙΑ ΛΟΓΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Τα ισλαμικά τεμένη είναι μόνον απλοί χώροι λατρείας και κατήχησης. Ταυτόχρονα χρησιμοποιούνται και ως χώροι διδασκαλίας του ισλαμικού δικαίου (Σαρία). Οι μωαμεθανοί θεωρούν ότι οι διατάξεις της Σαρία υπερισχύουν κάθε άλλου κανόνα δικαίου, κατά συνέπεια οφείλουν να μην εφαρμόζουν οποιονδήποτε νόμο που αντίκειται στην Σαρία. Πέραν τούτου είναι υπαρκτός ο κίνδυνος δημιουργίας στην περιοχή «γκέτο» με απαγόρευση εισόδου στους Έλληνες. 

Και όμως η «ανίερη συμμαχία» ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ ψήφισε υπέρ της ανέγερσης του μουσουλμανικού τεμένους στην καρδιά της Αθήνας. Για κάποια από τα κόμματα με τις γνωστές ιδεοληψίες τους δεν ήταν έκπληξη η επιλογή τους. Για τη ΝΔ, η οποία είχε ταχθεί στο παρελθόν κατά της ανέγερσης η στροφή αυτή των 180 μοιρών προκαλεί εύλογα ερωτήματα για το τι πραγματικά αντιπροσωπεύει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και από ποια σκοτεινά κέντρα παίρνει εντολές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης που ως υποψήφιος περιφερειάρχης είχε πλημυρίσει την Αττική με αφίσες, στις οποίες επεσήμανε τους εθνικούς κινδύνους από την κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα. 

Εντύπωση προκαλεί η υποκριτική στάση των «ναι σε όλα» ΑΝΕΛ που καταψήφισαν των νόμο. Και γεννάται το κρίσιμο ερώτημα: Αν οι βουλευτές του Καμμένου δεν ήταν σίγουροι ότι θα περάσει το νομοσχέδιο, θα το καταψήφιζαν; Θα τολμούσαν να ρίξουν την κυβέρνηση και να χάσουν τις παχυλές τους αποδοχές και τα άλλα προνόμια;

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ: 
·     Με ανακοίνωσή του καταδίκασε απερίφραστα την ανέγερση του συγκεκριμένου τζαμιού. Πρόσφατα ο πρόεδρος και στελέχη του επισκέφθηκαν τον χώρο όπου πρόκειται να ανεγερθεί και ο οποίος, με πρωτοβουλία Ελλήνων Πατριωτών, πρόκειται να μετατραπεί σε κέντρο φιλοξενίας αστέγων Ελλήνων.
·    Καλεί όλους τους Έλληνες που διακατέχονται από τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη να αποδοκιμάσουν έμπρακτα και να καταψηφίσουν κόμματα και πολιτικούς που με την ψήφο τους στρέφονται κατά των εθνικών μας συμφερόντων.
·       Θα καταβάλει κάθε νόμιμη προσπάθεια, ώστε ο συγκεκριμένος νόμος να μείνει στα χαρτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.