Σημαντικά Νέα

«Η νέα σεζόν στα πυρηνόκαρπα», η ομιλία της Freskon που δίνει το στίγμα της ελληνικής καλλιέργειας


Η ομιλία για την νέα σεζόν στα πυρηνόκαρπα θα αποτελέσει τον πόλο έλξης των επιχειρηματιών που ασχολούνται με τον κλάδο των πυρηνοκάρπων και  θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 23 Απριλίου στις 3 μ.μ.-5 μ.μ. (Γ΄ΕΝΟΤΗΤΑ) στο Περίπτερο 15.
Ειδικότερα, για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν στη χώρα μας με επίσημο τρόπο οι εκτιμήσεις, οι παρατηρήσεις και τα σχόλια των ανθρώπων του κλάδου αναφορικά με την εξέλιξη της παραγωγής της νέας σεζόν στα ροδάκινα, τα νεκταρίνια, τα κεράσια και τα βερίκοκα.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων παραγωγικών κέντρων της Ελλάδας. Από την περιοχή της Δ. Μακεδονίας θα παραστεί ο Εμπορικός Διευθυντής του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού κ. Γιώργος Κάντζιος, από την Ημαθία ο Πρόεδρος του Α.Σ. Νάουσας κ. Κώστας Ταμπακιάρης, από την Λάρισα ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου κ . Θανάσης Χαλούλης, από την Πελοπόννησο ο κ. Βασίλης Κουκουργιάννης και από την Πέλλα ο Αντιπρόεδρος του Α.Σ. Πέλλας, Τσάτσος Γεώργιος.

Τον συντονισμό της σημαντικής αυτής εκδήλωσης θα έχει ο κ. Βασίλης Κουκουργιάνης, Γεωπόνος και πρώην Διευθυντής Γεωργίας Πέλλας. Η παρουσίαση αυτή αναμένεται να δώσει το στίγμα της νέας σεζόν στα πυρηνόκαρπα, γι’ αυτό και πρέπει να μην λείψει κανείς από τους παραγωγούς και τους επιχειρηματίες του χώρου.

Σάββατο 23 Απριλίου στις 3 μ.μ.-5 μ.μ. (Γ΄ΕΝΟΤΗΤΑ) στο Περίπτερο 15.
Περισσότερα εδώ 


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.