Σημαντικά Νέα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Προειδοποιητική μπορεί να χαρακτηριστεί η η επιστολή της Συντονιστικής Επιτροπής των Αγροτών Αλμωπίας προς το Δήμαρχο Αλμωπίας κ.Δ.Μπίνο.

Με μία  επιστολή που προκαλεί τριγμούς και ερωτηματικά για το κατά πόσο η προθέσεις της Δημοτικής Αρχής συνάδουν με τα λεγόμενα που προηγήθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα, τόσο κατά τη λεκτική στήριξη του κ.Μπίνου προς τους αγρότες του Δήμου Αλμωπίας κατά τις πρώτες συνεδριάσεις του Αγροτικού Συλλόγου Αλμωπίας στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο, όσο και κατά την ομιλία του στην Έδεσσα, την ημέρα της παναγροτικής διαδήλωσης και γενικής απεργίας που είχε προκηρυχθεί.

Ο ΧΡ.ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΑΨΑΛΟΥ
Να σημειώσουμε ότι ο Δήμαρχος σε λόγο του στην Έδεσσα, προς τους αγρότες ανέφερε πως συντάσσεται με τις θέσεις των αγροτών. Η παρακάτω επιστολή όμως των αγροτών φανερώνει ότι τα πράματα δεν είναι όπως προθύμως έχει πράξει ο Δήμαρχος.


Να σημειώσουμε ότι ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας, έχει αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα (δείτε εδώ) σε μία αποκαλυπτική ανάρτηση, στην οποία ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, Χρήστος Χουρσόγλου, εξέφρασε την άποψη ότι ο Δήμαρχος Αλμωπίας έχει την πλήρη ευθύνη αυτών των αποφάσεων και πως αρνήθηκε τρεις φορές σε ισάριθμα Δημοτικά Συμβούλια να πάρει θέση σε ψήφισμα που θα υποστήριζε τις θέσεις των αγροτών.\

Παρακάτω επισυνάπτουμε την επιστολή :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.