Σημαντικά Νέα

ΑΝΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ : ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ Φ.Ο.ΑΡΔΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

ΑΝΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΜΕΝΤΖΗΣ
Η Άννα Αθανασιάδου Αθλήτρια του Φιλαθλητικού Όμιλου Αριδαίας είχε την καλοσύνη να μας παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη κατά τη διάρκεια της έναρξης προετοιμασίας στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Αλμωπίας.

Τη συναντήσαμε την ώρα της προπόνησης στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Αλμωπίας, και σχηματίσαμε μία πρώτη εικόνα για τις συνθήκες προετοιμασίας της Πρωταθλήτριας μας.
Η Άννα Αθανασιάδου με τον ταπεινό χαρακτήρα της και την ευγένεια της, με την πρώτη κι όλα συνάντηση κέρδισε αμέσως την συμπάθεια μας.

Χαρακτήρας μετρημένος και χωρίς πολλά λόγια αφοσιωμένη στον επόμενο στόχο της.

Η Άννα ασχολείται με τον υψηλό αθλητισμό όπως αναφέρει και ο προπονητής της, Γιώργος Δερμεντζής, 16 χρόνια με την Άρση Βαρών και το πρόγραμμα της περικλείει τις υποχρεώσεις της προετοιμασίας που είναι επίπονες, και οι οποίες τις κλέβουν χρόνο και από τις καθημερινές υποχρεώσεις της.

Η Άννα είναι 10 χρόνια Πρωταθλήτρια Ελλάδος στις γυναίκες... και μετά από την αγάπη, την πολλή δουλειά,  την επιμονή και επιμονή της στο άθλημα, ήρθε και η δικαίωση. Πήρε το "εισητήριο" για το Πανευρωπαϊκό στη Νορβηγία!

Συμμετοχές της Άννας Αθανασιάδου:

5 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα
4 Παγκόσμια Πρωταθλήματα
2 Μεσογειακούς Αγώνες
1 Διεθνές Μίτινγκ


Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο με τη συνέντευξη της Αννας Αθανασιάδου και του Γιώργου Δερμεντζή:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.