Σημαντικά Νέα

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΠΛΟΚΟΥ ΑΨΑΛΟΥ: ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΟΜΙΩΣΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!

Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ!
ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ από την ανάρτηση με την "Επιστολή της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών του μπλόκου Αψάλου"  (ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ).  με τις υπογραφές όλων των μελών και όχι ανυπόγραφες όπως εμφανίζεται κάποια άλλη ανύπαρκτηεπιστολή σε τοπικό μέσο! 
Η επιστολή η οποία αναρτήθηκε και στον ΚΑΘΡΕΦΤΗπελλας φαίνεται δεν άρεσε ορισμένους τοπικούς πολιτικούς Πατέρες της Αλμωπίας και αντί να εκφραστούν με θάρρος και δημόσια για τις θέσεις τους ότι στηρίζουν έμπρακτα με αποφάσεις πολιτικές και ουσίας, προτιμούν να δαιχέουν ασυνάρτητες πολιτικολογίες χωρίς νόημα και αξία για δήθεν διαφωνίες και διαφορές που δημιουργούνται από τις δημοσιοποιήσεις επιστολών που θα πρέπει έτσι κι αλλοιώς να γνωρίζουν όλοι οι αγρότες και όχι να συζητούνται κεκλισμένων των θυρών χωρίς να ενημερώνονται τα τοπικά μέσα ενημέρωσης!

Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπέλλας από την πρώτη στιγμή τάχθηκε χωρίς περιστροφές και αποπροσανατολισμούς στο πλευρό των αγροτών της Πέλλας, τονίζοντας την αξία του αγώνα τους για το μέλλον όχι μόνο των ιδίων, αλλά και όλου του λαού του Νομού.

Μπορεί ορισμένοι να ενοχλούνται και να αμφισβητούν την αξία αυτού του αγώνα, αλλά όλοι οι αγρότες έζησαν πρόσφατα το πολιτικό καπέλωμα που προσπάθησαν ορισμένοι να πραγματοποιήσουν σε βάρος τους από την κεντρική εξουσία. Το σίγουρο είναι ότι δε θα το δεχτούν ούτε και από την τοπική εξουσία!

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΕΓΓΛΗΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΎΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ!


Θ.Χ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.