Σημαντικά Νέα

Με 8ωρους αποκλεισμούς και μετά 12ωρους τα Τέμπη

Κλιμάκωση του αγώνα, με αποκλεισμούς της ΠΑΘΕ, που κάθε μέρα θα αυξάνονται σε ώρες αποφάσισαν οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κατέβουν ξανά στην Αθήνα.
Χαρακτηριστικό είναι ότι τη Δευτέρα τα Τέμπη είναι κλειστά από τις 12 το μεσημέρι και αναμένεται να μείνει ως τις 8 το βράδυ, ενώ για την Τρίτη τα μέλη του μπλόκου συνεδριάζουν για να αποφασίσουν για πόσες ώρες θα κλείσουν το δρόμο, με τις πληροφορίες να μιλούν για 12ωρο αποκλεισμό.
«Από Δευτέρα αποφασίστηκε νέα κλιμάκωση του αγώνα (ίσως με πολύωρους αποκλεισμούς της ΠΑΘΕ), ωστόσο οι γενικές συνελεύσεις των κατά τόπους μπλόκων θα λάβουν τις σχετικές αποφάσεις την ίδια μέρα το μεσημέρι στις 12», σύμφωνα με όσα είπε στο AgroNews επικεφαλής του μπλόκου, μετά τη σύσκεψη του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου.
Όπως ανακοίνωσαν μετά τη σύσκεψη, ζητούν συγκρότηση διακομματικής επιτροπής στη Βουλή, η οποία θα εξετάσει, παρουσία και αγροτών και κτηνοτρόφων, τα αιτήματά τους.
Υπογραμμίζουν δε ότι από την απόφαση που θα προκύψει θα καθοριστεί και η στάση τους, ενώ προειδοποιούν ότι σε διαφορετική περίπτωση θα κατέβουν με τα τρακτέρ στην Αθήνα.
Παράλληλα από εβδομάδα αποφασίστηκε και νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, με κύριο χαρακτηριστικό τον πολύωρο πλέον κλείσιμο του άξονα Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνες.
Οι αγρότες καλούν τόσο τους βουλευτές όσο και τα κόμματα της αντιπολίτευσης «να πάρουν θέση στα δίκαια αιτήματα τους» ενώ, όπως είπαν, τις επόμενες ημέρες θα κοινοποιήσουν την επιχειρηματολογία και τα αιτήματα τους στην Κυβέρνηση.
Τέλος, καταδικάζουν οποιαδήποτε ενέργεια για συνάντηση με τον πρωθυπουργό πριν λάβουν συγκεκριμένες απαντήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.