Σημαντικά Νέα

Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας - Hellenic mountaineering club of Aridaia - ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας - Hellenic mountaineering club of Aridaia θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην κορυφή του Βόρα ακολουθώντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων!

Η αρχή της χρονιάς θα μας βρει στην ψηλότερη κορυφή της περιοχής μας και την τρίτη ψηλότερη της Ελλάδας!

Η εξόρμηση προσφέρεται για όλους όσους θέλουν να επισκεφτούν το χιονοδρομικό και να πιουν ένα ζεστό ρόφημα στο χιονισμένο τοπίο, ενώ οι πιο τολμηροί με την κατάλληλη φυσική κατάσταση και εξοπλισμό θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν ανάβαση στην κορυφή.

H επιλογή της διαδρομής για το χιονοδρομικό (Άγιος Αθανάσιος/Κερασιά) θα αποφασιστεί όταν βγει ενημέρωση για την κατάσταση του δρόμου την Κυριακή. Θα υπάρξει ενημέρωση εδώ.

Η ανάβαση με τις παρούσες συνθήκες απαιτεί περί τις δύο ώρες (αρκετά λιγότερο αν η ομάδα είναι μικρή και ο καιρός καλός, ίσως λίγο περισσότερο αν είναι μεγάλη και οι καιρικές συνθήκες αντίξοες).

Απαραίτητος/χρήσιμος εξοπλισμός: ορειβατικά μποτάκια, μάλλινες κάλτσες, γκέτες, ζεστό παντελόνι, αδιάβροχη/αντιανεμική μεμβράνη, ζεστή μπλούζα φλις, σκούφος, γάντια, γυαλιά ηλίου ή μάσκα σκι, full face/μπαλακλάβα.

Αρχηγός: Δημήτρης Μποζίνης 6986612107

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.