Σημαντικά Νέα

Όλοι οι νεκροί δεν έχουν την ίδια αξία;

του Ιάκωβου Θεοδόση

Όλοι οι νεκροί δεν έχουν την ίδια αξία;  Μόνο όσοι ήταν αριστεροί είναι πιο νεκροί? Ζούμε σε μια χώρα όπου ότι Αριστερό είναι και ηθικό, έχει βαρύτητα, είναι σημαντικό… είμαστε η τελευταία Δημοκρατία των Σοβιέτ που καταρρέει. 


Ως πότε ;

Το όνομα της ήταν Αγγελική. Δεν το έμαθε ποτέ κανείς. (ακριβολογώντας πολύ λίγοι). Όπως φυσικά και του αγέννητου παιδιού της που κάηκε μαζί της στον δολοφονικό εμπρησμό της MARFIN στις 5 Μαΐου 2010. Στη μνήμη της δεν έγινε ούτε ένα συλλαλητήριο, ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ. Κανείς δεν έγραψε τραγούδι. Η οικογένειά της δεν διεκτραγώδησε τον πόνο της στην εκπομπή κανενός. Κανένα τηλεοπτικό κανάλι δεν έκανε αφιέρωμα στην στυγερή δολοφονία της. 

Η υπόθεση βάλτωσε στα γραφειοκρατικά γρανάζια της δικαιοσύνης. Δεν υπήρχε υψηλό ενδιαφέρον ούτε εντολή άνωθεν. Βλέπετε κανείς δεν ενδιαφερόταν να την κάνει τηλεοπτικό σόου ή να την εκμεταλλευθεί πολιτικά.

 Γιατί όπως φώναζαν οι δολοφόνοι της προτού πετάξουν τις μολότοφ που την σκότωσαν :«Να καείτε, να καείτε, στις τράπεζες δουλεύετε». Κι εκείνη η Αγγελική λίγο προτού ξεψυχήσει , μιλώντας στο κινητό στον τρομαγμένο σύζυγο της του είπε: «Δεν μπορώ να σου μιλήσω άλλο. Πνίγομαι». Και μαζί της πνίγηκε το αγέννητο παιδί της. 

Θύματα της διεστραμμένης λογικής κάποιων φανατικών περί δήθεν «κοινωνικών αγώνων».

Ιάκωβος Θεοδώσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.