Σημαντικά Νέα

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Έδεσσας-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

Μετά από μια πρόχειρη έρευνα, παραθέτουμε ενδεικτικά και μόνο, ώρες που δόθηκαν σε άλλα ΚΔΒΜ, με το σκεπτικό ότι έχουν μεγαλύτερο αριθμό ολοκληρωμένων προγραμμάτων.
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 825
ΔΡΑΜΑ πάνω από 1000
ΠΕΛΛΑ: 500
ΑΛΜΩΠΙΑ: 500
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: 550
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 700 ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΔΒΜ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Τα παραπάνω κέντρα λειτουργούσαν από το 2013 και μερικά από το 2014και εξής. Τα ΚΔΒΜ ΕΔΕΣΣΑΣ και ΣΚΥΔΡΑΣ που πήραν μόλις 100 ώρες, ξεκίνησαν μόλις το περασμένο Μάρτιο, ενώ το Μάιο ειδοποιήθηκαν κιόλας να σταματήσουν τη δημιουργία τμημάτων. Κανένα 50ωρο πρόγραμμα δεν μπόρεσε να προσφερθεί στους συμπολίτες μας. Φέτος πρέπει πάλι να πούμε στους ενδιαφερόμενους ότι δε θα γίνουν τμήματα παρά τις αιτήσεις και το ενδιαφέρον. Δεν υπολογίστηκαν άλλοι παράμετροι; Δεν λήφθηκε υπόψη η παράλογη αυτή ανισότητα;
Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου συλλόγου στελεχών εκπαίδευσης ενηλίκων μας ενημέρωσε ότι ζήτησε απ' την Υπεύθυνη της ομάδας έργου να ενημερώσει με μήνυμα όλα τα στελέχη για τα ακριβή κριτήρια προσδιορισμού του αριθμού των ωρών για την τρέχουσα εκπαιδευτική περίοδο, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και αίσθημα αδικίας. Η απάντηση που πήρε ήταν ότι το κύριο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε είναι η δυσκολία να υλοποιήσουμε ακόμη κι αυτές τις ώρες που έχουν προσδιοριστεί, άρα να μην αναλωθούμε σε μια συζήτηση για τις λίγες ή πολλές ώρες που μας ανατέθηκαν…
Με τι συνείδηση να επιλέξουμε μόνο πενηνταριά από τους 430 συμπολίτες μας που ζήτησαν μια δεύτερη ευκαιρία στη μάθηση; Ζητάμε έστω 400 ώρες για την κάλυψη των προγραμμάτων με τη μεγαλύτερη ζήτηση. Παρακαλούμε τις τοπικές αρχές και τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων, να προσπαθήσουν να σταματήσουν την υποβάθμιση της περιοχής μας, επεμβαίνοντας με όποιο τρόπο κρίνουν.
Προτείνουμε για τη διευκόλυνση του κόσμου, την ηλεκτρονική συγκέντρωση διαμαρτυριών στη σελίδα μας εδώ. Μπορείτε να σχολιάζετε τη δημοσίευση (πηγαίνοντας στη σελίδα μας πάντα και όχι όπου αλλού τυχόν κοινοποιηθεί), αφήνοντας ονοματεπώνυμο δικό σας ή και γνωστών σας που δεν έχουν facebook –εφ’ όσον συμφωνούν- προκειμένου να συγκεντρώσουμε διαμαρτυρίες πολιτών και να στείλουμε γραπτό αίτημα στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ, το Δήμο κ.α. Μπορείτε ν’ αφήνετε μόνο ονοματεπώνυμο ή αν θέλετε και άλλα στοιχεία για τον εαυτό σας ή για προγράμματα που θέλατε να παρακολουθήσετε κτλ. Παρακαλώ μέχρι την επόμενη Πέμπτη 12/10! Σας ευχαριστώ!
Παραθέτω τηλέφωνα Αθηνών για όποιον επιθυμεί διευκρινήσεις:
Υπεύθυνη ομάδας έργου ΚΔΒΜ κα Κυριακοπούλου 213 1314 632
Γραμματεία Διευθύνοντος Συμβούλου 213-1314689 2131314690
Γραμματεία Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 213-1314562

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.