Σημαντικά Νέα

Ανάσα δεν πήραν τα Τούρκικα F-16 …Στο σταυρό τα είχαν για 8΄ & 5΄΄ Oκτώ Μαχητικά μας!

turkif16gre-1024x573

Ανάσα δεν τα άφησαν  να πάρουν  τα Τούρκικα F-16  οι Έλληνες Χειριστές  που τόλμησαν να πετάξουν πάνω από τα Ελληνικά νησιά μόνο και μόνο για να προκαλέσουν !
Σύμφωνα με Ανακοίνωση του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου είχαμε έντονη διαμαρτυρία και προς το ΝΑΤΟ για το (locάρισμα ) τεσσάρων ( 4) Τούρκικων Μαχητικών που έκαναν τσαμπουκά στο Αιγαίο !
Συγκεκριμένα  το Α/ΤΑ προβλέποντας την  επόμενη κίνηση των Τούρκων στο Αιγαίο και ενώ η σύσκεψη στο ΝΑΤΟ ήταν γύρω απο τις παραβιάσεις των Ρώσικων Μαχητικών του Εναέριου Χώρου της Τουρκίας …Είχε το Α/ΤΑ φροντίσει να κάνει διασπορά των Μαχητικών της Ετοιμότητας σε τέσσερα πολεμικά αεροδρόμια της Επικράτειας !
Με το που έκαναν υπερπτήση τα Τούρκικα  ,απογειώθηκαν Οκτώ Οπλισμένα Ελληνικά μαχητικά από την Λήμνο ,Σκύρο ,Καστέλι και Αγχίαλο και πήραν «πίσω κολλητό» τα Τούρκικα με Άγριες διαθέσεις που έσπασαν τον σχηματισμό !
Τα Ελληνικά μαχητικά είχαν σύμφωνα με Πληροφορίες του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου στο στόχαστρο τους τα τέσσερα Τούρκικα του σχηματισμού για οκτώ (8) ολόκληρα λεπτά και 5΄δευτερόλεπτα !
Το LOC των Ελληνικών δεν έσπασε μέχρι που οι Τούρκοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν της περιοχή χωρίς εμπλοκές !!
Μα για να μαλώσεις βρε παίδες πρέπει αν το θέλει και ο άλλος έλεγε γελώντας Έλληνας Χειριστής που τον «κόλλαγαν» οι συνάδελφοι του γιατί δεν ενεπλάκη σε αερομαχία !
Δυστυχώς για μια ακόμη φορά έχουμε την δύναμη αλλά όχι και την πολιτική βούληση να κόψουμε κώλους στο ΑΙγαίο …Για κάποιοι άλλοι αποφασίζουν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.