Σημαντικά Νέα

Η Τζιχαντ πάει Ευρώπη - Το τρομακτικό υπερόπλο των τζιχαντιστών

Τα πράγματα στη Συρία αρχίζουν να μην εξελίσσονται καλά για τις διάφορες εξτρεμιστικές ισλαμικές ομάδες που αναπτύσσουν δράση στην περιοχή. Η ρωσική επέμβαση σε αυτό το πρώτο στάδιο δείχνει καλά σχεδιασμένη και μελετημένη, ενώ με δεδομένο το χτύπημα απο την Κασπία Θάλασσα δε θα πρέπει να εκπλαγούμε αν η Μόσχα κρύβει κι άλλες εκπλήξεις για το προσεχές μέλλον.
 
Ωστόσο όπως είδαμε και με τις συλλήψεις αρκετών τζιχαντιστών στη Μόσχα αλλα και με βάση παλαιότερες αναφορές πολλών μυστικών υπηρεσιών, αρκετοί ισλαμιστές από χώρες της Ευρώπης μετέβησαν στη συριακή γη, έλαβαν το βάπτισμα του πυρός και πλέον, έχοντας επαναπατριστεί, είναι έτοιμοι να χτυπήσουν.
 
Το έχουν διαμηνύσει άλλωστε και οι ίδιες οι τζιχαντιστικές ομάδες μέσω διαφόρων βιντεοσκοπημένων μηνυμάτων τους οτι μερικές χιλιάδες ανθρώπινες βόμβες απλά αναμένουν εντολές. Ήδη στην Άγκυρα, αν δεχτούμε το σενάριο οτι πίσω από το μακελειό βρίσκεται το ισλαμικό κράτος το οποίο ειχε προειδοποιήσει σχετικά τον Τούρκο πρόεδρο, πήραμε μια πρόγευση.
 
Ένας ή δυο μπορούν να στείλουν στον άλλο κόσμο πολλές δεκάδες και άλλους τόσους στο νοσοκομείο με μόνιμες βλάβες.
 
Αυτή η δυνατότητα των τζιχαντιστών οφείλεται σε ένα τρομακτικό υπερόπλο που κανένας δορυφόρος ή μαχητικό αεροσκάφος δε δύνανται να αντιμετωπίσουν.
 
Ποιο είναι αυτό;
 
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ!
 
Αυτό δεν αντιμετωπίζεται εύκολα. Όσο καλές και οργανωμένες μυστικές υπηρεσίες να διαθέτεις, επί της ουσίας δεν παύεις να κηνυγάς φαντάσματα.
 
Η μουσουλμανική προπαγάνδα είναι εκπληκτικά αποτελεσματική κι αυτό διαφάνηκε μέσα από τις δεκάδες νέων αγοριών και κοριτσιών που βρέθηκαν ξαφνικά στη Συρία.
 
Με το Ισλάμ και λόγω του περιεχομένου της θρησκείας αυτής, ο καθένας μπορεί να είναι ένας "μάρτυρας", ο καθένας δύναται να μετατραπεί σε μια πανίσχυρη βόμβα που μπορεί πχ σε έναν πολυσύχναστο σταθμό του Μετρό να πάρει μαζί τους εκατοντάδες.
 
Τέλος το υπερόπλο αυτό των ισλαμιστών έχει δύο πλεονεκτήματα. Το πρώτο ότι πάντα υπάρχουν πρόθυμοι αναλώσιμοι να ανατιναχθούν και πως ακριβώς λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών αυτής της μορφής των επιθέσεων, ο επιτιθέμενος είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.