Σημαντικά Νέα

ΠΑΟΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΘΑΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 3-3

Απίστευτη τροπή είχε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία 3-3 ενώ ο Ατρόμητος στο άλο σημαντικό ματς της ημέρας επέστρεψε στις επιτυχίες, νικώντας 1-0 εκτός έδρας την Βέροια.
Ο Ηρακλής μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε στο 14ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με τον Μακρή. Ο Πέλκας στο 35΄ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ σε 1-1 όμως λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Βέλλιος έδωσε ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους.
Στο 2ο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πίεσε ασφυκτικά και αφού πρώτα ισοφάρισε με τον Μπερμπάτοφ στο 65΄, πήρε προβάδισμα με τον Τζαβέλλα στο 77'. Στο 90΄ο Κάτσε κέρδισε πέναλτι όμως ο Μπερμπάτοφ απέτυχε να σκοράρει από την άσπρη βούλα χάνοντας το πρώτο πέναλτι στην καριέρα του σε κανονική ροή αγώνα. Ομως αυτή δεν ήταν η πιο «πικρή» στιγμή για τον Τούντορ αφού ο Ηρακλής κατόρθωσε στις καθυστερήσεις με τον Μπαρτολίνι να ισοφαρίσει στο τελικό 3-3 έπειτα από λάθος του Τζαβέλλα και αδράνεια του Όλσεν.
Ο Ατρόμητος θυμήθηκε κάτι από τον παλιό καλό εαυτό του και πέρασε νικηφόρα 1-0 από την έδρα της Βέροιας. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Λε Ταλέκ ένα λεπτό μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
Λεβαδειακός και Παναιτωλικός είχαν από ένα καλό ημίχρονο και τελικά έμειναν στο ισόπαλο 2-2. Οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν με τον Μαρκόφσκι στο 11΄και ο ίδιος παίκτες στο 20ο λεπτό διαμόρφωσε το 0-2. Πέντε λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Γιακουμάκης μείωσε σε 1-2 και στο δεύτερο μέρος Μάντζιος ισοφάρισε στο 48΄διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
Στην Τρίπολη, ο Αστέρας προηγήθηκε στο Σκούρτη στο 34ο λεπτό όμως στο 55΄οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Εντερσον. Η Σκόντα Ξάνθη κατάφερε να ισοφαρίσει και να διαμορφώσει το τελικό 1-1 στο 68ο λεπτό με τον Νιέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.