Σημαντικά Νέα

ΠΑΟΚ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ!!!

«Κλείνει στον ΠΑΟΚ ο Τσίμιροτ»!

Ο Κροάτης ατζέντης Ράντε Λάσιτς, ο οποίος πρότεινε τον Βόσνιο μέσο στον ΠΑΟΚ δήλωσε ότι μόνο με ένα θαύμα δεν θα γίνει η μεταγραφή του Τσίμιροτ στον Δικέφαλο του Βορρά!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 22χρονου Βόσνιου μέσου Γκόικο Τσίμιροτ φαίνεται να είναι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δηλώσεις του Κροάτη ατζέντη Ράντε Λάσιτς σε βοσνιακή ιστοσελίδα: «Είναι αλήθεια ότι πρότεινα στους Έλληνες τον Τσίμιροτ και ο ΠΑΟΚ έδειξε το μέγιστο ενδιαφέρον. Η απόκτηση του είναι απόλυτα εφικτή από την ελληνικά ομάδα. Μόνο αν συμβεί ένα θαύμα, δεν θα συμβεί αυτή η μεταγραφή!».

Ο Κροάτης ατζέντης, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται πίσω από αυτή την υπόθεση αρνήθηκε να δώσει περισσότερες οικονομικές λεπτομέρειες: «Δεν θέλω να αποκαλύψω οικονομικές λεπτομέρειες, είναι ένα εμπορικό μυστικό. Νομίζω ότι όλες οι πλευρές σε αυτή την διαδικασία θα πρέπει να μείνουν ικανοποιημένοι». 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βοσνιακής ιστοσελίδας οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Σαράγεβο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αποκαλύπτεται πως αντιπροσωπεία του Δικεφάλου έχει ήδη ταξιδέψει μία φορά στην βοσνιακή πρωτεύουσα για συζητήσεις με την διοίκηση του βοσνιακού συλλόγου. Μάλιστα το δημοσίευμα κλείνει με την φράση ότι πολύ σύντομα ο Τσίμιροτ θα γίνει και επίσημα παίκτης του ελληνικού συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.