Σημαντικά Νέα

ΑΨΑΛΟΣ : ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ - ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΏΔΗ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝ ΕΤΗ 2015

ΣΕ ΑΠΌΓΝΩΣΗ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ οι κάτοικοι του Τ.Δ.Αψάλου διότι για τρίτη μέρα μετά από βλάβη στο δίκτυο δεν λειτουργεί το σύστημα ύδρευσης του χωριού.
Με τις θερμοκρασίες να χτυπούν πλέον κόκκινο και το Δήμο να δηλώνει δια του αρμοδίου της ΔΕΥΑ ότι είναι δύσκολο να υπάρξει αμεσότητα για την επίλυση του προβλήματος, οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι για όλα, προκειμένου να υπερασπιστούν το δικαίωμα τους στο νερό αλλά και τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια τους.

 Όταν μάλιστα ο Δήμος αρκούντως δηλώνει ότι είναι διαθέσιμος να ορίσει στον προϋπολογισμό το ποσό των 50.000 ευρώ για την επισκευή των παρωχημένων εγκαταστάσεων για το θέατρο στο δασάκι, την ίδια ώρα δηλώνει ανικανότητα να εξασφαλίσει τα στοιχειώδη για την αξιοπρεπή επιβίωση των κατοίκων και την κάλυψη στοιχειώδους υγιεινής στην καθημερινότητα τους.

Εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί ο καθένας μας αν οι προθέσεις της δημοτικής αρχής συμβαδίζουν στοιχειωδώς με την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών των κατοίκων.
Οι πιο αισιόδοξοι εκφράζουν την πεποίθηση τους για την "εν καιρώ" κάλυψη των υποχρεώσεων του Δήμου, ενώ οι περισσότερο απαισιόδοξοι σημειώνουν ότι ακόμη και το χωριό του Δημάρχου αντιμετωπίζει προβλήματα λειψυδρίας το καλοκαίρι για περισσότερο από 15 χρόνια και σημειώνουν ότι τα αισιόδοξα σενάρια δεν ισχύουν για την παρούσα δημοτική αρχή.

"Ίδωμεν" 

             ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας 

2 σχόλια:

  1. Όλοι οι άπλυτοι στο γραφείο του Δημάρχου!!!
    Το γεγονός ότι κ το χωριό του δημάρχου αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα, μας το κοτσάρουν για ποιον λόγο; Να μην νομίζουμε ότι έχουμε αποκλειστικότητα στην απλυσιά και το πάρουμε πάνω μας; Και στη τελική να κοιτάξει ο δήμαρχος να το φτιαξει κι εκεί. Καλά έλεγε η σοφή πέτρα... "Σςςς... Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.