Σημαντικά Νέα

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΧΩΡΙΏΝ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΑΡΕΦΙΟΥ (φωτο&βιντεο)


Σε μια απρόσμενα ευχάριστη έκπληξη εξελίχθηκε η χθεσινή μέρα(13.5.2015) στο Δημ.Σχολείου του Γαρεφιού.
Για πρώτη φορά  ο "Σύνδεσμος φίλων μαθητών ακριτικών χωριών" από τη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε επίσκεψη στο σχολείο και η χαρά που έφεραν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ήταν μεγάλη.
Το ενδιαφέρον και η άριστη φιλοξενία των δασκάλων,  γονέων και του Προέδρου του χωριού, έκανε τα μέλη του συλλόγου που επισκέφθηκαν το Γαρέφι να συναντήσουν την αγάπη και την τοπική φιλοξενία και να ανανεώσουν τη γνώμη τους για επανάληψη επόμενης επίσκεψης πολύ σύντομα.

Ο σύλλογος μετά την υποδοχή του Δ/ντη κ. Χαραλ.Πισανίδη και του προέδρου του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μία σεμνή τελετή των μαθητών  με ποιήματα και παραδοσιακούς χορούς.
Στη συνέχεια μοιράστηκαν βιβλία και δώρα στους μαθητές, όπως επίσης δόθηκε ως δώρο χρηματικό ποσό για την κάλυψη εκδρομής σε αρχαιολογικούς και ενδιαφέροντες πολιτισμικούς χώρους της Θεσσαλονίκης .
Οι φιλοξενούμενοι μετά το πέρας της γιορτής είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον παλαιό Ιερό Ναό του χωριού και το μνημείο του Καπετάν Γαρέφη.


Κάντε κλικ  στην εικόνα παρακάτω για να δείτε το βιντεο από την εκδήλωση:


















               ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.