Σημαντικά Νέα

Πέλλα: Απανωτές συλλήψεις για παράνομους εράνους

«Επιδρομή» σε περιοχές της Πέλλας έκαναν δυο ομάδες γυναικών που πλησίαζαν ανυποψίαστους πολίτες και ζητούσαν τον «οβολό» τους για εράνους που διενεργούσαν χωρίς να διαθέτουν τις απαραίτητες άδειες. Μάλιστα, είχαν βγάλει αρκετά κέρδη.
 
Αρχικά, συνελήφθησαν στην Έδεσσα δύο 42χρονες και μία 22χρονη τις οποίες μετέφερε με το αυτοκίνητό του ένας 42χρονος συνεργός τους. Στο αυτοκίνητο οι άνδρες της Ασφάλειας βρήκαν και κατέσχεσαν 266 ενημερωτικά έντυπα αστικής εταιρίας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα μαζί με 12 μπλοκ αποδείξεων που «έκοβαν» στα θύματά τους, ενώ σε μία τσάντα και ένα πορτοφόλι κατασχέθηκαν 1.257,3 ευρώ! Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών.
 
*** Την ίδια ώρα, στα Γιαννιτσά Πέλλας συνελήφθησαν τέσσερις γυναίκες ηλικίας 19, 23, 30 και 33 χρόνων μαζί με μια 28χρονη που τις μετέφερε με το όχημά της σε διάφορες περιοχές για να κάνουν έρανο, δήθεν για λογαριασμό μη κερδοσκοπικής εταιρείας χωρίς την απαιτούμενη άδεια. Και αυτές παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών, ενώ στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 βιβλία ζωγραφικής, οκτώ τετράδια, επτά ατζέντες, έξι κασετίνες, τέσσερα έντυπα, 12 μπλοκ αποδείξεων και 245,50 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.