Σημαντικά Νέα

18 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Οριστική ποινή φυλάκισης 18 μηνών και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για ένα χρόνο καταδικάστηκε ο πρώην Δήμαρχος Σταύρος Τουφεγγόπουλος,
Την ποινή επέβαλλε το Εφετείο Θεσσαλονίκης χθες Τρίτη 31-3-2015, ένα χρόνο μετά την άσκηση της έφεσης
στον πρώην Δήμαρχο του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου Σταύρο Τουφεγγόπουλο.
Με δύο χρόνια φυλάκιση και 1 χρόνο στέρηση των πολιτικών τους  δικαιωμάτων τιμωρήθηκε  και ο προϊστάμενος και  ένας  υπάλληλος της πρώην ΤΥΔΚ που είχε συνυπογράψει τα σχετικά έγγραφα για έργα που φέρεται πως (δεν) έγιναν.

 Μετά από αναβολή ολίγων ημερών  και διακοπές τελικά το δικαστήριο εξέδωσε  την απόφασή του. 
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Σταύρο Τουφεγγόπουλο για παράβαση καθήκοντος , για προφορική σύμβαση για έργα που δεν έγιναν στον Αρχάγγελο. Ο  υπάλληλος τιμωρήθηκε   επειδή βεβαίωσε  ότι τα έργα εκτελέστηκαν . 
Όλα ξεκίνησαν από καταγγελία του Τοπικού Συμβουλίου Αρχαγγέλου ,αλλά και από  πρώην αιρετά μέλη του τότε Δήμου Εξαπλατάνου , ότι τα έργα πληρώθηκαν ,αλλά  δεν είχανε γίνει .Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας, μετά τους σχετικούς ελέγχους των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου συνέταξε σχετικό πόρισμα το οποίο διαβίβασε αρμοδίως στην εισαγγελία η οποία μετά τις δικές της διαδικασίες άσκησε π οινική δίωξη κατά των υπευθύνων.

2 σχόλια:

  1. 18 μηνες?????για μαυρο χρημα,και το εκανε οτι ηθελε?του κλασαν ,ε σε σπρωχνει η δικαιοσηνη να εισαι παρανομος,να κλεβεις και εσυ,εχουμε παραδηγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με αυτα που έκανε ισοβεια έπρεπε αλλά αμα λαδωνεις γλιτώνεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.