Σημαντικά Νέα

ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΛΟΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ

ΘΕΜΑ χρόνου είναι πλέον να ανακοινωθεί η διαδικασία δημοπράτησης προς ενοικίαση του αναψυκτηρίου των Λουτρών Πόζαρ και θα αφορά χρονική περίοδο 4+2 ετών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα ζητηθούν περίπου 25.000 ευρώ εγγυητική και θα υπάρχουν όροι που θα διασφαλίζουν την κατά δυνατόν  καλύτερη λειτουργία της επιχείρησης(;).
Ως αρχικό ποσό περιγράφεται το ύψος των 60.000- 70.000 Ευρώ και η απαίτηση να καταβληθεί 2ετής προκαταβολή ενοικίων, που θα ισχύσει ως κανόνας και για τα 2 +2επόμενα έτη.

Αν και το ποσό δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο, παρ' αυτά η Δημοτική Αρχή αναμένει ενδιαφέρον από επιχειρηματίες του χώρου και μη.

Ιστορικά πάντως έχει αποδειχθεί ότι παλαιότερα που υπήρχε μία αντίστοιχη διαδικασία δεν υπήρξαν τα αναμενόμενα οικονομικά οφέλη. 

Η απόφαση για την ενοικίαση του χώρου πάρθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο με οριακή πλειοψηφία 5 προς 4, το οποίο να θυμίσουμε είναι ορισμένο κατ' επιλογήν του Δημάρχου(;).
Να θυμίσουμε ότι για την παρούσα κατάσταση των Λουτρών που κακώς απαξιώνουν αιρετοί του Δημοτικού Συμβουλίου που εκλέχτηκαν με την ψήφο των Αλμωπιέων και να θυμίσουμε ότι έχουν χρηματοδοτηθεί με μεγάλα ποσά των φορολογουμένων και κακώς δεν γίνεται αποτελεσματικότερη αξιοποίηση!

Να θυμίσουμε ότι κατά διάρκεια της έκθεσης "FILOXENIA" πριν από λίγους μήνες, ο Δήμος Αλμωπίας έλαμψε δια της ΑΠΟΥΣΙΑΣ  του!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.