Σημαντικά Νέα

Επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεοδωρίδη είχε ο Γ.Σηφάκης

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο του Γιάννη Σηφάκη πληροφορηθήκαμε για την τηλεφωνικη επικοινωνί;α που είχε ο ίδιος με τον Αντιπεριφεριάρχη Πέλλας, Θ.Θεοδωρίδη.

Στη σύντομη συζήτηση που είχαν επικεντρώθηκαν σε προβλήματα που χρίζουν άμεσης λύσης και προετεραιότητας.

Η ηλεκτρονική επιστολή έχει ως εξής:

Αγαπητοί κύριοι, σας ενημερώνω ότι σε σημερινή επικοινωνία μου με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεοδωρίδη συζητήθηκε το θέμα που έχει προκύψει με την Κτηνιατρική Υπηρεσία και το γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης Αριδαίας. 

Στην συζήτηση μετέφερα τις διαμαρτυρίες του Αγροτικού συλλόγου Αλμωπίας, των κτηνοτρόφων Αλμωπίας και του συλλόγου εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για την μετακίνηση των διοικητικών υπαλλήλων από τις προαναφερόμενες υπηρεσίες.

 Αποτέλεσμα της συζήτησης ήταν να κανονιστεί σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια την Τρίτη στις 2:00μμ με την συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων, του κ. Αντιπεριφερειάρχη, του Προϊσταμένου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσαντάκη, των υπαλλήλων, του συλλόγου εργαζομένων, του Δημάρχου Αλμωπίας, του Αγροτικού συλλόγου Αλμωπίας, των κτηνοτρόφων. Προσωπικά θα συμμετέχω εκτός αν υπάρχει την μέρα εκείνη νομοθετικό έργο στην Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.