Σημαντικά Νέα

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ!! ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ KATAΣΠΑΡΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΙΛΟΖΩΩΝ!

ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ;;;



Συγκλονισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης των σκύλων
- Στο νοσοκομείο το θύμα από τα αλλεπάλληλα δαγκώματα...
Τον χάρο με τα μάτια του είδε ένας ηλικιωμένος άνδρας την ώρα που βάδιζε αμέριμνος στο Κόδρα στη Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, όταν δέχθηκε επίθεση δεκάδων άγριων σκυλιών! Τα ζώα είχαν ξεφύγει από τις πρόχειρες εγκαταστάσεις φιλόζωων, που λειτουργούν παράνομα στο πρώην στρατόπεδο, με την ανοχή του Δήμου Καλαμαριάς και του ΣΥΠΑΖΑΘ.



Ο 75χρονος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο, αφού είχε χάσει πολύ αίμα από τα δαγκώματα των άγριων σκυλιών.




Όλα άρχισαν περίπου στις 10.00 το πρωί της Κυριακής (07-12-2014), όταν ο 75χρονος περιπατούσε περίπου στο κέντρο της έκτασης των 500 περίπου στρεμμάτων του πρώην στρατοπέδου, δίπλα ακριβώς από τον χώρο όπου φιλόζωοι κρατούν και περιθάλπουν περισσότερα από 40 σκυλιά, όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής.


Οι δύο άνδρες, κατάφεραν με τα αυτοκίνητα να διώξουν τα σκυλιά και να σώσουν τον άτυχο ηλικιωμένο από τα δόντια της άγριας αγέλης. Ωστόσο ο 75χρονος είχε δεχθεί πολλές δαγκωνιές σε όλο του το σώμα και αιμορραγούσε.

«Ειδοποιήσαμε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία» εξηγεί ένας άλλος κάτοικος της περιοχής «Το αίμα έτρεχε ποτάμι. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο προσπαθήσαμε να σταματήσουμε την αιμορραγία, αλλά το αίμα δεν σταματούσε. Ξαφνικά τον είδαμε τον άνθρωπο να χάνει τις αισθήσεις του, προσπαθήσαμε να τον συνεφέρουμε»



ZOOMBLOG!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.