Σημαντικά Νέα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ: ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ Α.Ε.

Το τελευταίο θέμα που συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε 8 Δεκεμβρίου 2014
αφορούσε το μέλλον λειτουργίας της Τουριστικής Α.Ε..
Με απόφαση  ,κατά πλειοψηφία του συνδυασμού , της πολυψηφίας του δημάρχου κ. Γιάννου, πέρασε η απόφαση για λύση και εκκαθάριση του δημοτικού καταστήματος καταρρακτών και Τημενιδών.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου ,ενώ θα λειτουργεί το κατάστημα  θα πραγματοποιείται η εκκαθάριση. Υπάρχει δυσκολία όμως να μπορεί να λειτουργεί η επιχείριση και ταυτόχρονα  να γίνεται εκκαθάριση, ακούστηκε από την πτέρυγα της αντιπολίτευσης.
Οι εργαζόμενοι εμφάνισαν πλαστά τιμολόγια από προμηθευτές και ακούστηκε ότι υπήρχαν τραπεζώματα απλήρωτα και άλλα πολλά. Όλα αυτά χρήζουν εισαγγελικής παρέμβασης.
Από τις πληροφορίες που έχουμε δεν ισχύει η προχθεσινή μας ανάρτηση  ,η οποία αναφερόταν στο ότι απαλλάσσονται οι πρόεδροι και τα διοικητικά συμβούλια της επιχείρησης μετά από την λύση και εκκαθάριση και επομένως θα διωχθούν ποινικά , αν μετά από τους ελέγχους που θα γίνουν στα οικονομικά υπάρξουν ευθύνες . Σε αυτή την περίπτωση θα αναγκαστούν να πληρώσουν τα ελλείμματα που θα προκύψουν. Αυτό βέβαια είναι αδύνατο και έτσι το έλλειμμα του 1.800.000 € θα το επωμιστούν οι δημότες του δήμου Έδεσσας.
Οι εργαζόμενοι σήμερα το πρωί θα παρουσιαστούν στον εισαγγελέα και θα καταθέσουν όλα τα παραπάνω. Επίσης μετά τη δημοτικό συμβούλιο οι εργαζόμενοι πήγαν για συνεδρίαση στο δημοτικό κατάστημα στους καταρράκτες και ήρθε η αστυνομία με την δικαιολογία ότι μπορεί να υπάρξει πλιάτσικο στο κατάστημα και παρέμειναν εκεί για να παρακολουθούν τους εργαζόμενους.
Αύριο μετά το μεσημέρι θα αναρτήσουμε τα βίντεο από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου η ένταση ανέβηκε στο κόκκινο και πολλές άλλες συνταρακτικές επισημάνσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.