Σημαντικά Νέα

Η Ημερίδα « Εκτροφή Εγχώριων Φυλών Αγροτικών Ζώων-Οφέλη και ενισχύσεις ».

Στα πλαίσια της  συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλουν οι Υπηρεσίες και Φορείς του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για την ενημέρωση των κτηνοτρόφων σε θέματα που τους απασχολούν οργάνωσαν    την Τετάρτη 3-12-2014 και ώρα 18.00  στις εγκαταστάσεις του ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» ΣΚΥΔΡΑΣ ημερίδα  με θέμα:
« Εκτροφή Εγχώριων Φυλών Αγροτικών Ζώων-Οφέλη και ενισχύσεις ».
      Το γεωτεχνικό προσωπικό του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας αναγνωρίζοντας τις ανάγκες για ενημέρωση του αγροτικού πληθυσμού και  λόγω της έντονης κτηνοτροφικής δραστηριότητας που υπάρχει στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας προχώρησε στην υλοποίηση της ανωτέρω ενημερωτικής ημερίδας .
     Η Ημερίδα στέφθηκε από επιτυχία, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό κτηνοτρόφων (από όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) οι οποίοι εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για το περιεχόμενο των εισηγήσεων.
     Από την πλευρά του το ΥπΑΑ&Τ  και συγκεκριμένα η Γενική Δ/νση Ζωικής Παραγωγής (Δ/νση Εισροών), διέθεσε εξειδικευμένο, στον Τομέα της Κτηνοτροφίας, επιστημονικό προσωπικό που προερχόταν από το Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Ζώων Θεσσαλονίκης .
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου Δημήτριος, οι αντιδήμαρχοι Έδεσσας κ. Πέτκος Χρήστος και Σαμλίδης Μιχαήλ, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας κ. Τσαντάκης Τρύφων καθώς και ο κ. Δήμου Δημήτριος ως εκπρόσωπος του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Καρασμάνη Γεώργιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.