Σημαντικά Νέα

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!



Γράφει ο Αντίοχος

Αφού έσπασαν κι έκαψαν όλη την Ελλάδα, τώρα… διαμαρτύρονται κιόλας, ότι συνελήφθησαν από μη αστυνομικούς κι ότι φάγανε ξύλο. Έτσι, οι «αλληλέγγυοι» επικεντρώνουν στη σύλληψη ενός αναρχοκομμουνιστή στην Πάτρα (όπου τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί, ο ένας εξ’ αυτών σοβαρά…) από «άντρα που δε φορούσε στολή αστυνομικού». Διαβάστε τι γράφει ένας παπαγάλος:

«Η σύλληψη που θα δείτε έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στα social media – Ο διαδηλωτής ακινητοποιείται από άντρα που δεν φοράει στολή αστυνομικού…».

Στο βίντεο που παραθέτουν, φαίνεται πράγματι ένας άνδρας που δε φοράει στολή να ακινητοποιεί κάποιον αναρχοκομμουνιστή την ώρα που επιχειρούσε να χτυπήσει με ρόπαλο από πίσω έναν αστυνομικό. Δεν ξέρουμε αν ο άνθρωπος αυτός είναι αστυνομικός ή πολίτης (κι ούτε έχει σημασία), αλλά εκείνο που ξέρουμε (και που φαίνεται στο βίντεο) είναι ότι πολίτες της Πάτρας που έβλεπαν να καταστρέφονται τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητά τους, πήραν στο κυνήγι τους θρασύδειλους ταραξίες, που ακόμα τρέχουν. Στη δε Καλαμάτα –όπου δεν έγιναν καταστροφές- οδηγοί αυτοκινήτων που μποτιλιαρίστηκαν εξ’ αιτίας των αναρχοκομμουνιστών στην Πλατεία 23ης Μαρτίου, βγήκαν αγανακτισμένοι από τα αυτοκίνητά τους και πήρανε φαλάγγι το περιφερόμενο τσίρκο, που επίσης ακόμα τρέχει!

Βέβαια αυτά τα κρύβουν οι καθεστωτικοί, που προσπαθούν να εμφανίσουν τους παρακρατικούς αναρχοκομμουνιστές ως… Γιαγκούλες, για να τρομάζουν τους αστούς, ενώ είναι γνωστό πως είναι ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ! Κι αν ο κοσμάκης που υποφέρει από τη δράση τους καταλάβει με ποιους έχει να κάνει (γι’ αυτό φοράνε κουκούλες, για να μη φαίνονται τα χάλια τους…) και πάρει την κατάσταση στα χέρια του, οι ΧΕΣΤΗΔΕΣ του Σαμαροτσιπρικού παρακράτους θα τρέχουνε και δε θα φτάνουν!

ΣTOXOS GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.